Klantendienst

Uur

Maandag - Vrijdag

7:00AM - 9:00PM

Zaterdag - Zondag

7:00AM - 6:00PM

(GMT-7)

Retourbeleid

Wij begrijpen dat er soms dingen veranderen en dat u uw bestelling moet retourneren. Daarom hebben wij een retourbeleid van 30 voor u ingesteld

30-dagen tevredenheidsgarantie

U kunt uw producten die u bij ons hebt gekocht binnen 30 dagen na ontvangst retourneren, maar als u besluit uw product na 14 dagen, maar niet later dan 30 dagen, na ontvangst van uw producten te retourneren, kunnen retourkosten in rekening worden gebracht (zie het gedeelte Retourtarieven hieronder voor meer informatie).

Hier is hoe ons retourbeleid werkt - binnen 30 na ontvangst van alle producten die bij ons gekocht zijn, kunt u retourneren en een terugbetaling ontvangen, omruilen of een cadeaubon voor toekomstige aankopen ontvangen, als:

(a) U heeft een product ontvangen met een beschadigde of verontreinigde verpakking;

(b) U hebt een product ontvangen dat defect of anderszins slecht is;

(c) U hebt een verkeerd artikel ontvangen;

(d) U bent van gedachten veranderd en wilt een ongebruikt en geopend product retourneren.

Wij bieden alleen dit 30-retourbeleid voor producten gekocht op deze website/ Als u "Nuubu" producten hebt gekocht van andere verkopers, verwijzen wij u naar de aankoopsite voor retourzendingen, aangezien dergelijke retourzendingen onderhevig kunnen zijn aan het beleid van de verkoper waarover wij geen controle hebben.

Ontvangen levering

14 dagen

30 dagen

Volledige terugbetaling

15% Restocking kosten van het terug te betalen bedrag

Geen retour geaccepteerd

Houd er rekening mee dat de verzendkosten niet worden terugbetaald als het artikel meer dan 14 dagen na de levering wordt teruggestuurd of als u de optie expreslevering hebt gekozen.

Retourtarieven

Als u ons informeert dat u uw gekochte producten wilt retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte producten, worden er geen retourkosten in rekening gebracht en zodra wij uw gekochte product hebben ontvangen, zullen wij een volledige terugbetaling doen.

Als u ons later dan na 14 dagen maar binnen 30 dagen na ontvangst laat weten dat u uw gekochte producten wilt retourneren, wordt een extra 15% restocking kosten in rekening gebracht. De terugbetaling die u zult ontvangen zal dus 15% lager zijn dan wat u aan ons betaald heeft.

Stappen die u moet nemen bij het terugsturen van een product

Stap #1 - Neem contact op met onze klantenservice door een contactformulier in te vullen hier op https://getnuubu.com/contact binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelde producten. Geef de klantenservice uw volledige naam, e-mailadres, ordernummer en een korte beschrijving van de reden waarom u het product wilt retourneren.

Step #2 – Onze klantendienst zal binnen 3 werkdagen op uw vraag reageren en als uw retourverzoek voldoet aan zowel de voorwaarden in dit retourbeleid als sectie 6 van de servicevoorwaarden, zal onze klantendienst u een link naar een retourformulier toesturen. Nadat u ons alle benodigde informatie hebt verstrekt, zullen wij u een Return Merchandise Authorization ("RMA") nummer en retouradres verstrekken.

Step #3 – pak uw product goed opnieuw in, bevestig het meegeleverde RMA-formulier op een goed zichtbare plaats op de verpakking en stuur de geretourneerde producten naar het adres dat onze klantendienst u heeft gegeven. Hou er rekening mee dat we geretourneerde producten alleen kunnen accepteren met het RMA-nummer bijgevoegd en wanneer ze naar het door ons opgegeven retouradres zijn verzonden. Niet defecte artikelen dienen in ongebruikt, nieuw, in originele en onbeschadigde verpakking te worden geretourneerd

Step #4 - Gebruik uw unieke retourlink om ons het trackingnummer van het retourpakket toe te sturen. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor retourzendingen niet worden terugbetaald of gecompenseerd, behalve wanneer u een defect product retourneert. Bovendien kunnen retourzendingen zonder tracking nummers door ons magazijn worden geweigerd, dus zorg ervoor dat u aangetekende post of een andere traceerbare verzendmethode te gebruiken en vergeet niet om het trackingnummer aan ons door te geven.

Step #5 - Zodra we de geretourneerde producten ontvangen en geïnspecteerd hebben, wordt uw betaling binnen 14 dagen teruggestort. Houd er rekening mee dat, behalve wanneer u een defect artikel retourneert:
(a) uw verzendkosten om te retourneren niet door ons worden gecompenseerd;
(b) voor alle klanten buiten de EU hanteren wij een restocking kosten van 15%;
(c) voor alle klanten binnen de EU wordt de restocking kosten alleen toegepast als u besluit de door u gekochte producten binnen 14 tot 30 dagen na ontvangst retourneert. Deze bedragen worden in mindering gebracht op de totale terugbetaling.

Vanaf het moment dat de terugbetaling is gedaan, duurt het normaal gesproken maximaal 3 tot 5 werkdagen voordat de terugbetaling op uw bankafschriften wordt weergegeven. De terugbetaling wordt gezonden naar de oorspronkelijke betalingsbron die u hebt gebruikt om de bestelling te betalen.

Raadpleeg sectie 6 van onze Servicevoorwaarden voor meer informatie over ons retour- en restitutiebeleid.