Informatie over uw bestelling

Indien u een leveringsbericht hebt ontvangen, maar uw zending is nog niet aangekomen, contacteer dan uw lokale postkantoor. Het pakket is mogelijk verkeerd geleverd door de postbode.

Klantendienst

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De grootste concentratie van schadelijke gifstoffen bevindt zich in de voeten. Nuubu detox pleisters gebruiken geavanceerde Japanse traditionele medicinale technieken om deze elementen uit uw lichaam te helpen verwijderen en uw metabolisme, bloeddoorstroming en algemeen welzijn te verbeteren!

 • Stap 1: Plaats de pleister in het midden van de voet. De zachte kant van de pleister moet in contact komen met de huid.
 • Stap 2: Breng de tweede pleister aan op de andere voet OF op een ander deel van het lichaam waar u de gifstoffen wilt verwijderen.
 • Stap 3: Laat de pleisters gedurende 6-8 uur zitten. Het wordt aanbevolen om de pleisters voor het slapen aan te brengen.
 • Stap 4: Verwijder de pleisters na 6-8 uur gebruik. Was uw voeten en geniet van uw verbeterde welzijn!

Nuubu is ontworpen door de topspecialisten uit de traditionele Japanse geneeskunde. De ingrediënten die in Nuubu worden gebruikt, zijn door de generaties heen getest om u de beste oplossing van de bovenste plank te bieden voor de ophoping van gifstoffen.

Nuubu can support the body's natural way of removing toxins by helping a user to sweat through the sweat glands located in the soles of their feet. It is generally recognizable that the body does release some of the toxins through sweating.

Traditionele kruidengeneeskunde en moderne geneeskunde hebben een gemeenschappelijk doel, namelijk u helpen u beter te voelen. Het grootschalige gebruik van kruidengeneeskunde is sinds de jaren negentig van de vorige eeuw gestaag toegenomen, en de effecten ervan zijn dan ook grondig onderzocht door gerenommeerde instellingen als de WHO. In verschillende wetenschappelijke tijdschriften wordt gesteld dat "traditionele medische systemen van cultuur tot cultuur verschillen, maar dat ze allemaal gericht zijn op het bereiken van algehele mentale, fysieke en spirituele balans en harmonie.

De Nuubu detox pleister moet na gebruik een laagje zwarte afscheiding op zich hebben. De afscheiding bestaat uit de verwijderde gifstoffen. Hoe lager de toxineconcentratie in uw lichaam, hoe minder afscheiding u zult aantreffen!

De positieve effecten van Nuubu zouden na een paar keer gebruik merkbaar moeten zijn, maar voel je vrij om de detox pleisters te gebruiken zo lang als je er behoefte aan hebt! Uw gezondheid kent geen grenzen.

U dient de ingrediënten van Nuubu zorgvuldig te bestuderen en de effecten ervan te beoordelen in relatie tot uw eigen aandoening, allergieën, enz. Raadpleeg uw arts om te controleren of Nuubu kan worden gebruikt in combinatie met de medicijnen die u gewoonlijk gebruikt en of het geschikt is voor uw algemene levensstijl en / of dieetwensen.

 • Eigenschappen:
 • Effectieve resultaten: 25 ml schoonheidsessentie bereiken de diepste lagen van uw huid;
 • Opfrissing: maakt uw gezichtshuid strakker, verhoogt de transparantie;
 • Anti-veroudering: vernauwt de poriën, vermindert rimpels;
 • Verjongend: voorziet uw huid van vitale vitaminen en mineralen;
 • Verfrissend: hydrateert uw gezicht met groot effect;
 • Natuurlijk: bevat de traditionele en milieuvriendelijke Japanse ingrediënten;
 • Een perfecte hechting: een kwaliteitsproduct.

 1. Was uw gezicht voorzichtig met warm water.
  1. Als u een vette huid heeft, gebruik dan een olie-regulerende reiniger;
  2. Als u een droge / gemengde huid heeft, gebruik dan een hydraterende reiniger;
  3. Als u een gevoelige huid heeft, gebruik dan crèmige/schuimende reinigingsmiddelen;
 1. Droog uw gezicht af met een zachte handdoek;
  • OPTIONEEL: breng een toner aan op uw gezicht om het beter voor te bereiden op de essentie;
 1. Kies een masker waar je de voorkeur aan geeft;
 2. Verwijder het masker uit de individuele verpakking en knijp de crème in uw handpalm. Gebruik uw handen om de overtollige essentie in de huid van uw gezicht te masseren;
 3. Vouw het Nuubu-masker open en plaats het op uw gezicht, waarbij u de gaten uitlijnt met uw ogen, neus en mond;
 4. Druk het masker zachtjes op uw huid tot het past en stevig op zijn plaats blijft;
 5. Ga lekker zitten en ontspan gedurende 15-25 minuten. Het mag niet langer dan 25 minuten blijven zitten!
 6. Trek het masker er voorzichtig af en gooi het weg;
 7. Dep de crème zachtjes in uw gezicht voor maximale absorptie.
 8. Probeer voor een optimale huidverbetering één of twee keer per week een masker te gebruiken. Er is echter geen limiet aan hoe vaak u het kunt gebruiken.

Nuubu gezichtsmaskers zijn zeer effectief in het voorkomen van huidveroudering, het hydrateren en het voorzien van uw gezichtshuid met vitale vitaminen en mineralen. Nuubu maskers maken gebruik van oude Japanse huidverzorgingstechnieken gemoderniseerd en geoptimaliseerd voor de grootst mogelijke schoonheidsresultaten.

Probeer voor een optimale huidverbetering één of twee keer per week een masker te gebruiken. Er is echter geen limiet aan hoe vaak u het kunt gebruiken. Breng het masker aan wanneer u daar behoefte aan heeft.

Nee: Het Nuubu gezichtsmasker mag niet langer dan ca. 25 minuten op uw gezicht blijven. Als u het masker te lang laat zitten, kan het uitdrogen en vocht uit uw gezicht gaan trekken.

Bewaar ze in een donkere, droge omgeving en buiten het bereik van kinderen.

Nuubu gezichtsmaskers zijn volkomen veilig om te gebruiken! Breng het echter niet op uw huid aan als u allergisch bent of als uw huid onlangs beschadigd is geweest.

Nuubu huidverzorgings masker: Aloë Vera

Een gezichtsmasker met aloë vera-extract is perfect voor de verzorging van de droge huid: het bevat de zeer effectieve vochtinbrengende eigenschappen.

 • Ingrediënten
 • Aloë vera extract;
 • Pepermunt extract;
 • Essentie;
 • Water;
 • Bijkomende ingrediënten: butaandiol, natriumhyaluronaat, carbomeer, triethanolamine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, fenoxyethanol.

Nuubu huidverzorgings masker: Avocado

Het Avocado extract is een traditionele remedie om de droge huid te hydrateren die over de hele wereld wordt gebruikt. Avocado extract gezichtsmasker is perfect uitgebalanceerd voor uw hydraterende behoeften.

 • Ingrediënten
 • Shea boter extract;
 • Essentie;
 • Water;
 • Bijkomende ingrediënten: butaandiol, natriumhyaluronaat, glycerylglucoside, carbomeer, triethanolamine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, fenoxyethanol.

Nuubu huidverzorgings masker: Perzik

Een frisse perzik extract met een hoge hydraterende werking geeft het nodige vocht aan uw gezicht en reikt tot diep in de huid. Reinigt uw poriën effectief, brengt uw talg in balans en hydrateert de huid.

 • Ingrediënten
 • Perzik (PRUNUS PERSICA) extract;
 • Hazel-extract;
 • Essentie;
 • Water;
 • Bijkomende ingrediënten: butaandiol, natriumhyaluronaat, carbomeer, triethanolamine, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, fenoxyethanol.

De Ginger Detox Voetenpleister werkt de hele nacht door om op zachte wijze afvalstoffen uit je systeem te onttrekken. Als je 's morgens wakker wordt en de pleister verwijdert, zal je een zwart residu op de pleister opmerken. Dit toont je dat de pleister met succes schadelijke elementen uit je lichaam heeft helpen verwijderen.

Gember is een natuurlijk ingrediënt dat een heleboel belangrijke welzijnsvoordelen heeft. Het is een natuurlijke immuniteitsbooster die je kan helpen ziekte effectiever af te weren. Het helpt je lichaam ook om efficiënter vet te verbranden, kan een maag die van streek is kalmeren en je verbeterde energie geven.

De Ginger Detox Voetpleisters zijn gemakkelijk in gebruik. Breng eenvoudig een pleister aan op de schone voetzolen van elke voet en laat hem er zes tot acht uur op zitten. De pleister werkt terwijl je slaapt om giftige ophopingen uit je lichaam te verwijderen. Als je 's morgens wakker wordt, verwijder je de pleisters, was je voeten en voel het verschil!

Deze pleisters gebruiken een mix van gember en andere natuurlijke ingrediënten. Er zitten geen agressieve chemicaliën of toevoegingen in en daarom zijn ze veilig in gebruik. Omdat de pleisters wel een zachte kleefstof gebruiken om zich aan je voeten te hechten, kunnen sommige mensen met een allergie voor lijm ze irritant vinden.

De pleisters worden zes tot acht uur gedragen. Als je ze verwijdert, zal je de zwarte smurrie die uit je lichaam verwijderd is, duidelijk kunnen zien. Je merkt onmiddellijk een verschil in hoe je je voelt en veel mensen melden een boost van vitaliteit. Door de pleisters gedurende de volledige 10 dagen van het reinigingsprogramma te dragen, ervaar je optimaal de effecten.

Deze pleisters zijn uiterst betrouwbaar. Ze combineren zowel gember als een mengsel van andere natuurlijke ingrediënten die al generaties lang grondig getest zijn. Ze verminderen effectief de ophoping van schadelijke elementen en geven je de boost waar je naar op zoek was.

Amber is an ancient stone made from crystallized sap. It is well known for its natural wellness abilities and has been said to help cleanse and clear the body’s energetic channels. Using amber can help relieve stress and anxiety, help promote clarity, and is an excellent mood booster.

By combining the natural power of amber with the foot patches, you will be able to eliminate harmful buildup while bringing about a sense of peacefulness and calm. These amber patches use a blend of natural ingredients to remove harmful elements from your system and amber can help to balance your chakras and bring your body’s energy into alignment.

Yes! The amber patches use a unique blend of natural ingredients. These herbal remedies have been used for centuries and are safe to use. There are no harmful chemicals or additives. These patches do use a mild adhesive to stick to your feet and some people with glue allergies may be sensitive to this.

The amber detox patches will help remove negative elements from your body. As this occurs you will feel more energized and can expect a boost in vitality. The added power of amber will help soothe your mind and will give you a feeling of balance and calm.

The amber patches are perfect for anyone who leads a busy lifestyle. They can help combat the negative effects of stress, can enhance yoga and meditative practices, and will bring about more positive energy while releasing the negative energy.

These patches should be used for ten consecutive nights for best results. Each night you will notice a decrease in the amount of harmful elements that are released as your mind, body and soul begins to recover from the inside out.

The Amber Foot Patches are easy to use. Simply apply a patch to the clean soles of each foot and leave it on for six to eight hours. The patch will work as you sleep. The amber dust within will help promote stress relief and bring about a peaceful sleep. When you awake in the morning, remove the patches, wash your feet and feel the difference!

Breng een ruime hoeveelheid van het Matcha Groene Thee Detox Masker aan op een gereinigd gezicht. Strijk gelijkmatig over de huid en laat het minstens 15 minuten zitten zodat het in de diepere lagen van je huid kan doordringen. Was daarna af met warm water en dep je huid droog. Je zal een zachtere, stralende huid ervaren!

Matcha zit vol antioxidanten die verbazingwekkende voordelen bieden voor je huid. Het kan je teint helpen verbeteren, onzuiverheden verwijderen en zelfs de droogste huid een voortreffelijke hydratatie geven. Matcha staat ook bekend om zijn anti-aging eigenschappen en kan je helpen er jonger uit te zien en je jonger te voelen!

Het Matcha Detox Gezichtsmasker is gemaakt met een natuurlijke samenstelling van ingrediënten en is ontworpen om veilig en zacht te zijn voor zelfs de meest gevoelige huid. We raden je echter altijd aan eerst een kleine hoeveelheid op een stukje huid uit te testen om zeker te zijn dat je geen last hebt van irritaties of allergieën.

Voor het beste resultaat is het aangewezen het Matcha Detox Gezichtsmasker deel te laten uitmaken van je gewone dagelijkse huidverzorging. Om je huid gezond en stralend te houden, gebruik je het een paar keer per week en ervaar je optimaal resultaat.

Onmiddellijk na gebruik van het Matcha Detox Gezichtsmasker merk je een zachtere, gladdere, gehydrateerde huid die straalt! Bij regelmatig gebruik zal je minder onzuiverheden en puistjes waarnemen en bovendien ervaar je een geavanceerde hydratatie en minder tekenen van veroudering.

Matcha zit boordevol verbazingwekkende gezondheidsvoordelen. Het bevat veel cafeïne en polyfenolen en kan je daarom een energiestoot geven, een verhoogde concentratie, een verbeterde stofwisseling, en een opgewekte stemming. Het zit ook vol antioxidanten die je huid en je immuunsysteem kunnen verbeteren en zelfs de tekenen van veroudering kunnen vertragen.

Na het drinken van een kop Matcha Detox Thee mag je verwachten dat je je fris en gerevitaliseerd voelt. Je ervaart een energiestoot, meer motivatie en betere concentratie.

Matcha Detox Thee zit boordevol natuurlijke ingrediënten en is daarom veilig voor de meeste mensen om te gebruiken. Omdat het echter veel cafeïne bevat is het niet aan te bevelen voor zwangere vrouwen, kinderen, of iedereen met een gevoeligheid voor cafeïne. Het wordt ook afgeraden te drinken voor het slapengaan, want het kan je wakker houden.

Het drinken van de Matcha Detox Thee is eenvoudig en weldadig. Doe ½ - 1 theelepel van het matcha poeder in een mok. Kook 2 ons water en voeg toe aan het poeder. Roer met een kleine garde of een lepel het mengsel tot het smeuïg is en geniet!

Je kan dagelijks van de Matcha Detox Thee genieten. Eén kopje per dag geeft je de energie en motivatie om de dag door te komen. Omdat één kopje gelijk staat aan tien koppen gewone thee, kan meer dan één portie per dag sommige mensen een opwekkend en nerveus gevoel geven.

Je kunt je bestelstatus controleren door je e-mailadres dat je voor de bestelling hebt gebruikt en/of je trackingnummer hier in te vullen: https://getnuubu.com/tracking

Er zijn meerdere redenen waarom je je orderbevestiging niet hebt ontvangen:

 • Het kan zijn dat je je e-mailadres verkeerd hebt ingevuld.
 • Check ook je spambox. Het kan zijn dat de de orderbevestiging in je spambox terecht is gekomen.
 • Het kan zijn dat het bestelproces niet correct is afgerond.

Als je al het bovenstaande hebt uitgesloten en geen e-mail van ons hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via het contactformulier hieronder. Gebruik als "onderwerp de optie: "Heb geen orderbevestiging ontvangen ". Ons klantenserviceteam zal dan bekijken of je bestelling goed is doorgekomen.

Zolang je bestelling nog niet is verstuurd vanuit ons magazijn kunnen wij je afleveradres nog wijzigen. Neem contact op met onze klantenservice via het onderstaande contactformulier met als onderwerp "Adreswijziging". Je afleveradres zullen we dan voor je aanpassen. Zodra je bestelling is verstuurd vanuit ons magazijn, kunnen we je afleveradres niet meer wijzigen.

Als je je bestelling wil annuleren, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice. Als je bestelling nog niet is afgehandeld, dan is het mogelijk dat we deze mogelijk nog kunnen wijzigen of annuleren.

Hou er wel rekening mee dat we deze wijzigingen vaak niet kunnen aanbrengen omdat we je bestelling meestal al wel hebben ingepakt en je bestelling in afwachting van verzending is binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling.

Zolang uw bestelling nog niet is doorgegeven aan onze logistieke partner, kunnen wij uw bestelling annuleren en u terugbetalen. Gebruik hiervoor ons contactformulier met als onderwerp "Mijn bestelling annuleren" en geef ons uw ordernummer door. U kunt dan gewoon een nieuwe bestelling plaatsen en deze zelf wijzigen.

Uw factuur is verzonden naar het e-mailadres dat u in uw bestelgegevens hebt opgegeven. Als u deze niet heeft ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice op support@nuubu.com

De verwerkingstijd voor bestellingen is 1-2 werkdagen. Daarna zijn de levertijden als volgt:

Geschatte aflevertijden/land in werkdagen:

United States
8-15 d.
Germany
12-15 d.
Sweden
15-21 d.
Austria
11-15 d.
Canada
12-18 d.
France
12-15 d.
Italy
12-15 d.
Spain
12-18 d.
Switzerland
10-12 d.
United Kingdom
8-12 d.
Norway
15-21 d.
Colombia
12-18 d.
Netherlands
11-15 d.
Poland
18-24 d.
Belgium
12-15 d.
Brazil
12-18 d.
Finland
12-18 d.
Argentina
12-18 d.
Czech Republic
18-24 d.
Romania
12-18 d.
Mexico
12-18 d.
Slovakia
12-15 d.
Denmark
12-15 d.
Ireland
12-15 d.
Hungary
18-24 d.
Australia
12-15 d.
Greece
12-18 d.
Portugal
12-18 d.
Bulgaria
12-18 d.
Croatia
12-18 d.
Luxembourg
12-18 d.
South Africa
12-15 d.
Thailand
8-10 d.
New Zealand
10-12 d.
Cyprus
10-14 d.
Latvia
12-18 d.
South Korea
10-12 d.
Turkey
12-18 d.
Estonia
12-18 d.
Ukraine
12-18 d.
Malaysia
12-19 d.
Malta
18-24 d.
Liechtenstein
12-18 d.
Japan
6-8 d.
Slovenia
12-15 d.
China
3-5 d.
Taiwan
8-10 d.
United States 8-15 d.
Germany 12-15 d.
Sweden 15-21 d.
Austria 11-15 d.
Canada 12-18 d.
France 12-15 d.
Italy 12-15 d.
Spain 12-18 d.
Switzerland 10-12 d.
United Kingdom 8-12 d.
Norway 15-21 d.
Colombia 12-18 d.
Netherlands 11-15 d.
Poland 18-24 d.
Belgium 12-15 d.
Brazil 12-18 d.
Finland 12-18 d.
Argentina 12-18 d.
Czech Republic 18-24 d.
Romania 12-18 d.
Mexico 12-18 d.
Slovakia 12-15 d.
Denmark 12-15 d.
Ireland 12-15 d.
Hungary 18-24 d.
Australia 12-15 d.
Greece 12-18 d.
Portugal 12-18 d.
Bulgaria 12-18 d.
Croatia 12-18 d.
Luxembourg 12-18 d.
South Africa 12-15 d.
Thailand 8-10 d.
New Zealand 10-12 d.
Cyprus 10-14 d.
Latvia 12-18 d.
South Korea 10-12 d.
Turkey 12-18 d.
Estonia 12-18 d.
Ukraine 12-18 d.
Malaysia 12-19 d.
Malta 18-24 d.
Liechtenstein 12-18 d.
Japan 6-8 d.
Slovenia 12-15 d.
China 3-5 d.
Taiwan 8-10 d.

Hou er wel rekening mee dat deze tijd kan variëren tijdens vakanties of lanceringen met beperkte voorraad. Bedankt voor je begrip.

**Disclaimer: de huidige COVID-19-pandemie heeft het logistieke netwerk verstoord en dit heeft de levertijden ook beïnvloed. Als gevolg hiervan kunnen de geschatte levertijden voor sommige artikelen op dit moment langer zijn dan normaal.**

Lees onze Verzendbeleid voor meer informatie.

Volg deze instructies:

 1. Kopieer uw:
  • Ordernummer,
  • trackingnummer of
  • e-mailadres.
 2. Open the tracking page
 3. Plak de hierboven vermelde informatie in het daartoe bestemde veld op de pagina en druk op "volgen".
 4. U kunt nu de status van uw bestelling volgen.

Nuubu de verzendkosten zijn € 4,95

Binnen een periode van 30 dagen vanaf de leveringsdatum van je bestelling (te bepalen aan de hand van het verstrekte trackingnummer) kan iedere klant die niet tevreden is met een bestelling, het product retourneren en een terugbetaling of vervangend product ontvangen. Neem contact op met onze klantenservice en leg uit waarom je jouw product zou willen retourneren, zodat ons ondersteuningsteam je verdere instructies kan sturen:

[email protected]

Hou er rekening mee dat er een herbevoorradingsvergoeding van 15% wordt toegepast op alle retourneringen van de klant. De retourzending dient door de klant te worden betaald en eventuele gerelateerde kosten worden niet door ons vergoed.

Lees hier meer over ons retourbeleid: RETOURBELEID

We zullen het geretourneerde product binnen 14 dagen na ontvangst van het product op ons retouradres terugbetalen. Hou er wel rekening mee dat we het geretourneerde product alleen accepteren als het product niet gebruikt is, niet beschadigd is en in de originele verpakking naar ons is verzonden. Het kan tot 5 dagen duren voordat een terugbetaling op je bankrekening gestort is.

STAP 1. Je kan het nummer van de bestelbevestiging in je e-mail vinden

STAP 2. Vul het vakje "Bestelnummer" hierboven in met je nummer van de bestelbevestiging.


Mocht u onze veelgestelde vragen gelezen hebben, maar geen oplossing gevonden hebben, neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.


Contactformulier

Contactformulier

Tel.: +1 (443) 214-3192