Leveringsinformasjon

Hvis du har mottatt et leveringsvarsel, men forsendelsen din ikke har kommet ennå, kan du sjekke ditt lokale postkontor. Pakken kan ha blitt feilbehandlet av dine lokale posttjenester.

Kundestøtte

FAQ

Vanlige spørsmål

Den største konsentrasjonen av skadelige giftstoffer befinner seg i føttene våre. Nuubus' detoxplastre bruker avanserte Japanske tradisjonelle medisinteknikker for å fjerne disse elementene fra kroppene våre og forbedre forbrenning, blodtilførsel og generell helsetilstand!

 • Steg 1: Plasser plasteret midt på foten. Den myke siden av plasteren skal være i kontakt med huden.
 • Steg 2: Påfør det andre plasteret på den andre foten ELLER en annen kroppsdel du trenger å fjerne giftstoffer fra.
 • Steg 3: La plastrene sitte på i 6-8 timer. Det anbefales å påføre plastrene rett før sengetid.
 • Steg 4: Dra av plastrene etter 6-8 timers bruk. Vask føttene dine og nyt forbedret allmenntilstand!

Nuubu er designet av toppspesialiser innen tradisjonell Japansk medisin. Ingrediensene som brukes i Nuubu har blitt testet ut gjennom generasjoner for å gi deg de beste løsningene mot opphoping av giftstoffer i kroppen.

Nuubu kan støtte kroppens naturlige måte å kvitte seg med giftstoffer ved å hjelpe en bruker med gjennom svettekjertlene lokalisert på fotsålene. Det er velkjent at kroppen kvitter seg med noen giftstoffer gjennom svetting.

Tradisjonell urtemedisin og moderne medisin har et delt formål, som er å hjelpe deg å føle deg bedre. Utbredt bruk av urtemedisin har økt stødig siden 1990-årene, og derfor har effekten bak disse blitt grundig undersøkt av troverdige institusjoner som WHO. I flere vitenskapelige artikler fortelles det at "selv om tradisjonelle medisinsystemer varierer mellom forskjellige kulturer, har alle samme mål om å oppnå generell mental, fysisk og spirituell balanse og harmoni."

Nuubu sine detoxplastre bør ha et svart lag på seg etter bruk. Denne substansen består av skadelige giftstoffer som ble fjernet. Jo lavere giftstoffkonsentrasjonen i kroppen din er, jo mindre svartfarge vil du se på plastrene dine!

De positive effektene Nuubu har bør merkes etter et par dager, men du kan gjerne bruke detoxplastrene så lenge du føler du trenger dem! Din velvære har ingen grenser.

Du bør undersøke Nuubus ingrediensliste nøye og vurdere effekten relatert til egen helsetilstand, allergier osv. Vennligst snakk med legen din og sjekk om Nuubu kan brukes i samtråd med vanlige medisiner du tar eller om det er et passende produkt for din generelle livsstil og / eller ernæringsbehov.

 • Egenskaper:
 • Effektive resultater: 25ml med skjønnhetsessens som når de dypeste hudlagene;
 • Forskjønnende: gjør ansiktshuden strammere, forbedrer teksturen;
 • Anti-aldrende: gjør porene mindre synlige, reduserer rynker;
 • Oppbyggende: tilfører livsviktige vitaminer og mineraler til huden din;
 • Forfriskende: tilfører effektiv fuktighet og god effekt;
 • Helt naturlig: inneholder tradisjonelle og miljøvennlige Japanske ingredienser;
 • Perfekt påføring: et produkt av høy kvalitet.

 1. Vask ansiktet forsiktig med varmt vann.
  1. Om du har fet hud, bør du først bruke en oljekontrollerende rens;
  2. Om du har tørr eller kombinasjonshud, vennligst bruk en fuktighetsgivende rens;
  3. Om du har sensitiv hud, vennligst bruk kremete / skummende rens;
 1. Tørk ansiktet med et mykt håndkle;
  • VALGFRITT: påfør toner på ansiktet for å forberede det til masken;
 1. Vennligst velg masken du ønsker;
 2. Vennligst fjern masken fra enkeltforpakningen og skvis essensen ned i håndflaten din. Bruk hendene dine og masser den overflødige essensen inn i ansiktet ditt;
 3. Brett opp Nuubu ansiktsmasken og plasser den på ansiktet, mens du passer på at hullene til øyne, nese og munn sitter riktig;
 4. Klapp masken forsiktig fast på huden din til den holder seg på plass;
 5. Sett deg ned og slapp av i 15-25 minutter. Du bør ikke bruke den i mer enn 25 minutter!
 6. Dra masken varsomt av og kast den;
 7. Klapp resten av essensen forsiktig inn i ansiktet for maksimal absorbering.
 8. For å oppleve optimale hudforbedringer, bør du bruke papirmaskene en eller to ganger i uken. Uansett finnes det ingen grenser på hvor mange ganger du kan bruke dem.

Nuubus ansiktsmasker er veldig effektive på å motivrke aldring av huden, og tilfører både fuktighet, livsviktige vitaminer og mineraler til ansiktshuden din. Nuubu maskene bruker lenge utprøvde hudpleiemetoder som har blitt modernisert og optimalisert så du oppnår best mulig skjønnhetsresultat.

For å oppnå optimal hudforbedring bør du bruke papiransiktsmaskene en eller to ganger i uken. Derimot finnes det ingen faktiske grenser på hvor mange ganger du kan bruke dem. Vennligst bruk masken når du føler at det trengs.

Nei: Nuubu sin ansiktsmaske skal ikke sitte lengre på ansiktet enn ca. 25 minutter. Om du lar masken sitte for lenge, kan den tørke ut og begynne å trekke fuktigheten ut av ansiktet ditt igjen.

Vennligst oppbevar dem på et mørkt, tørt sted utenfor barns rekkevidde.

Nuubu ansiktsmasker er helt trygge å bruke! Uansett bør du frastå fra å bruke dem på huden om du har allergier, eller om huden nylig er blitt skadet.

Nuubu Skin Care Sheet Mask: Aloe Vera

En ansiktsmaske med aloe vera ekstrakt som er perfekt til behandling av tørr hud: den har svært effektive fuktighetsgivende egenskaper.

 • Ingredienser
 • Aloe vera ekstrakt;
 • Peppermynteekstrakt;
 • Essens;
 • Vann;
 • Tilleggsingredienser: butanediol, natriumhyaluronat, karbomer, trietanolamin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, fenoksyetanol.

Nuubu Skin care Sheet Mask: Avocado

Avokadoekstrakt er en tradisjonell kur for å tilføre fuktighet til tørr hud som brukes i hele verden. Denne ansiktsmasken med avokado er perfekt balansert for dine fuktighetsbehov.

 • Ingredienser
 • Sheasmøtekstrakt;
 • Essens;
 • Vann;
 • Tilleggsingredienser: butanediol, natriumhyaluronat, glyserylglukosid, karbomer, trietanolamin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, fenoksyetanol.

Nuubu Skin Care Sheet Mask: Peach

En deilig ferskenekstrakt med svært fuktighetsgivende effekt tilfører nok vann til huden din og trenger dypt inn i hudlagene. Renser porene effektivt, balanserer talgproduksjon og tilfører fuktighet til huden.

 • Ingredienser
 • Fersken (PRUNUS PERSICA) ekstrakt;
 • Hasselekstrakt;
 • Essens;
 • Vann;
 • Tilleggsingredienser: butanediol, natriumhyaluronat, karbomer, trietanolamin, PEG-40 hydrogenert ricinusolje, fenoksyetanol.

Ginger Detox Foot Patch vil arbeide gjennom natten for å trekke ut giftstoffer fra systemet ditt. Når du våkner neste morgen og fjerner plastrene, vil du se svarte rester på plasteret. Dette vil vise at plasteret har lykkes i å fjerne skadelige elementr fra kroppen din.

Ingefær er en naturlig ingrediens som har mange viktige helsefordeler. Det er en naturlig immunitetsboost som kan hjelpe deg med å bli kvitt sykdom på en mer effektiv måte. Det hjelper også kroppen din med å forbrenne fett med effektivt, det kan berolige en opprørt mage, og kan gi deg mer energi.

Ginger Detox Foot Patches er enkle å bruke. Du trenger bare å feste et plaster på undersiden av hver fot og la dem virke i seks til åtte timer. Plasteret vil arbeide mens du sover og fjerne giftstoffer fra kroppen din. Når du våkner neste morgen, fjerner du plastrene, vasker føttene dine og kjenner på forskjellen!

Disse plastrene bruker en blanding av ingefær og andre naturlige ingredienser. Det finnes ingen sterke kjemikalier eller tilsetningsstoffer, og de er derfor trygge å bruke. Ettersom plastrene bruker en skånsomt lim for å feste seg til føttene, kan enkelte med limallergier oppleve irritasjon.

Plastrene brukes i seks til åtte timer. Når du fjerner dem vil du kunne se det svarte avfallet som har blitt fjernet fra kroppen din. Du vil føle en umiddelbar endring i hvordan du føler deg, og mange rapporterer at de også opplever en vitalitetsboost. Ved å bruke plastrene gjennom hele renseprogrammet på 10 dager, vil du oppleve den fullstendige effekten av behandlingen.

Disse plastrene er ekstremt pålitelige. De kombinserer ingefær og en blanding med andre naturlige ingredienser som har gjennomgått omfattende tester gjennom generasjoner. De vil effektivt redusere oppsamling av skadelige stoffer, og gi deg den boosten du har lett etter.

Rav er en gammel edelstein som stammer fra krystallisert sevje. Den er velkjent for sine naturlige velværeegenskaper, og det sies av den hjelper med å rense kroppens energikanaler. Å bruke rav kan hjelpe med å redusere stress og angst, fremme klarhet, og gjør underverker for humøret.

Ved å kombinere ravs naturlige kraft med fotplaster vil du kunne fjerne skadelige giftstoffer samtidig som du oppnår en form for ro og avslapning. Disse ravplastrene bruker en blanding av naturlige ingredienser til å fjerne skadelige elementer fra systemet ditt, og rav kan hjelpe med å balansere chakraene dine. I tillegg kan det hjelpe til med å balansere kroppens energi.

Ja! Ravplastrene bruker en unik blanding av naturlige ingredienser. Disse urtepreparatene har blitt brukt i flere århundrer, og er trygge å bruke. Det finnes ingen skadelige kjemikalier eller tilsetningsstoffer. Plastrene bruker en mild lim for å holde seg på føttene dine, og noen mennesker med limallergi kan være sensitive for disse.

Detox ravplastrene vil hjelpe til med å fjerne negative elementer fra kroppen din. Når dette skjer, vil du ha mer energi og du kan også forvente økt vitalitet. I tillegg vil kraften fra raven hjelpe til med å roe ned tankene, og etterlate deg med en følelse av ro og velbehag.

Ravplastrene er perfekte for alle som lever travle liv. De kan hjelpe med å bekjempe de negative effektene av stress, kan forbedre yoga og meditasjonspraksiser, og vil gi mer positiv energi, samtidig som de bidrar til å firgjøre negativ energi.

Disse plastrene bør brukes ti netter på rad for best mulig resultat. Hver kveld vil du merke at færre og færre giftstoffer trekkes ut mens tankene, kroppen og sjelen din helbredes fra innsiden.

Rav Fotplastrene er lette å bruke. Bare påfør et plaster på en ren fotsåle og la dem virke i seks til åtte timer. Plasteret jobber mens du sover. Ravstøvet i plasteret vil bidra til å gi slipp på stress og gi en god natts søvn. Når du våkner neste morgen, fjerner du plastrene, vasker føttene og kjenner på forskjellen!

Påfør en generøs mengde Matcha Green Tea Detox Mask på et rent ansikt. Fordel den jevnt over huden og la den virke i minst 15 minutter slik at den kan penetrere hudens dypere lag. Deretter vasker du ansiktet godt med varmt vann og klapp huden tørr. Du vil oppdage en mykere hud som gløder!

Matcha er full av antioksidanter som har fantastiske fordeler for huden. Det kan bidra med å forbedre hudtonen, fjerne urenheter, og gi avansert hydrering til selv den tørreste huden. Matcha er også kjent for sine anti-aldringsegenskaper, og kan hjelpe deg med å både føle og se yngre ut!

Matcha Detox Face Mask er laget av en naturlig blanding av ingredienser og er designet for å være trygg og skånsom, selv på den mest sensitive hudtypen. Vi anbefaler derimot alltid at du tester en liten mengde for å forsikre deg om at du ikke opplever irritasjon eller allergiske reaksjoner.

For å oppnå de beste resultatene, bør Matcha Detox Face Mask brukes som en del av din jevnlige hudpleierutine. For å sikre at huden holder seg sunn og glødende, er det anbefalt å bruke masken noen få ganger i uka for å få de beste fordelene.

Umiddelbart etter at du har brukt Matcha Detox Face Mask vil du se at huden din er mykere, glattere og mer hydrert, i tillegg til at den vil gløde! Med jevnlig bruk vil du se flere urenheter og utbrudd, avansert hydrasjon og færre aldringstegn.

Matcha er full av fantastiske helsefordeler. Den inneholder mye koffein og polyfenoler, og kan derfor gi deg en energiboost, økt fokus, forbedret forbrenning, og et bedre humør. Den er også full av antioksidanter som kan forbedre huden, immunforsvaret, og kan til og med redusere aldringstegn.

Etter å ha drukket en kopp med Matcha Detox Tea kan du forvente å føle deg våken og revitalisert. Du vil oppleve en energiboost, ha mer motivasjon, og større fokus.

Matcha Detox Tea består av naturlige ingredienser, og er derfor trygg å bruke for de aller fleste. Den har derimot også et høyt koffeininnhold, og anbefales derfor ikke for gravide, barn, eller andre som er sensitive for koffein. Det anbefales heller ikke å nyte den før man legger seg, ettersom at den kan føre til at du forblir våken.

Å drikke Matcha Detox Tea er enkelt og behagelig. Putt ½ - 1 teskjeer matchapulver i en kopp. Kok opp 0.6 dl vann og bland sammen med pulveret. Bruk en liten visp eller en skje til å blande miksturen til den er uten klumper, og nyt!

Matcha Detox Tea er perfekt til å kunne nytes daglig. En kopp om dagen vil gi deg energi og motivasjon til å komme deg gjennom dagen. Ettersom en kopp tilsvarer ti kopper vanlig te, kan det føre til at enkelte føler seg overvåkne og rastløse dersom man drikker mer enn en kopp om dagen.

Du kan sjekke din ordrestatus ved å skrive inn e-postadressen du brukte for bestillingen og/eller sporingsnummeret ditt her: https://getnuubu.com/tracking

Det kan være flere årsaker til hvorfor du ikke har mottatt din ordrebekreftelse:

 • Det kan hende du har tastet inn e-postadressen din feil.
 • Sjekk søppelpost eller spam mappe. Det er mulig at ordrebekreftelsen er filtrert som spam.
 • Bestillingsprosessen er kanskje ikke fullført riktig.

Hvis du har utelukket alt det ovennevnte og ikke har mottatt en e-post fra oss etter bestillingen, kan du gjerne kontakte vår kundeservice via kontaktskjemaet du finner nedenfor. Som emne, bruk alternativet: «Har ikke mottatt ordrebekreftelse». Vårt dedikerte medarbeidere i kundeservice vil da sjekke om bestillingen din har kommet gjennom eller ikke.

Så lenge bestillingen din ikke har forlatt vårt lager, kan vi fortsatt endre og korrigere leveringsadressen din. Ta kontakt med kundeservice via kontaktskjemaet du finner nedenfor ved å bruke emnet «Adresseendring». Leveringsadressen din blir deretter justert. Når bestillingen din har forlatt lageret vårt, kan vi ikke lenger endre leveringsadressen.

Hvis du ønsker å avbryte bestillingen, kontakt vår kundeservice så snart som mulig. Hvis bestillingen ikke har nådd fullføringsfasen, er det mulig at vi fremdeles kan endre eller avbryte den.

Vær imidlertid oppmerksom på at vi ofte ikke klarer å gjøre disse endringene. Dette da vi vanligvis har bestillingen din ferdig pakket og klar for forsending innen 24 timer etter at ordren ble plassert.

Så lenge bestillingen din ikke har blitt videreført til logistikkpartnerne våre, kan vi kansellere den og gi deg tilbakebetaling. Vennligst bruk kontaktskjemaet vårt med emneknagg «Kansellering av bestillingen min» og gi oss ordrenummeret ditt. Etter dette kan du simpelthen bare bestille på nytt og endre på egenhånd.

Din faktura ble sendt til e-postadressen du oppga i bestillingsinformasjonen din. Hvis du ikke har mottatt den, kan du kontakte vår kundeservice på: support@nuubu.com

Bearbeidingstiden for bestillinger er 1-2 virkedager. Etter det er leveringstidene som følger:

Forventede leveringstider / land i virkedager:

United States
8-15 d.
Germany
12-15 d.
Sweden
15-21 d.
Austria
11-15 d.
Canada
12-18 d.
France
12-15 d.
Italy
12-15 d.
Spain
12-18 d.
Switzerland
10-12 d.
United Kingdom
8-12 d.
Norway
15-21 d.
Colombia
12-18 d.
Netherlands
11-15 d.
Poland
18-24 d.
Belgium
12-15 d.
Brazil
12-18 d.
Finland
12-18 d.
Argentina
12-18 d.
Czech Republic
18-24 d.
Romania
12-18 d.
Mexico
12-18 d.
Slovakia
12-15 d.
Denmark
12-15 d.
Ireland
12-15 d.
Hungary
18-24 d.
Australia
12-15 d.
Greece
12-18 d.
Portugal
12-18 d.
Bulgaria
12-18 d.
Croatia
12-18 d.
Luxembourg
12-18 d.
South Africa
12-15 d.
Thailand
8-10 d.
New Zealand
10-12 d.
Cyprus
10-14 d.
Latvia
12-18 d.
South Korea
10-12 d.
Turkey
12-18 d.
Estonia
12-18 d.
Ukraine
12-18 d.
Malaysia
12-19 d.
Malta
18-24 d.
Liechtenstein
12-18 d.
Japan
6-8 d.
Slovenia
12-15 d.
China
3-5 d.
Taiwan
8-10 d.
United States 8-15 d.
Germany 12-15 d.
Sweden 15-21 d.
Austria 11-15 d.
Canada 12-18 d.
France 12-15 d.
Italy 12-15 d.
Spain 12-18 d.
Switzerland 10-12 d.
United Kingdom 8-12 d.
Norway 15-21 d.
Colombia 12-18 d.
Netherlands 11-15 d.
Poland 18-24 d.
Belgium 12-15 d.
Brazil 12-18 d.
Finland 12-18 d.
Argentina 12-18 d.
Czech Republic 18-24 d.
Romania 12-18 d.
Mexico 12-18 d.
Slovakia 12-15 d.
Denmark 12-15 d.
Ireland 12-15 d.
Hungary 18-24 d.
Australia 12-15 d.
Greece 12-18 d.
Portugal 12-18 d.
Bulgaria 12-18 d.
Croatia 12-18 d.
Luxembourg 12-18 d.
South Africa 12-15 d.
Thailand 8-10 d.
New Zealand 10-12 d.
Cyprus 10-14 d.
Latvia 12-18 d.
South Korea 10-12 d.
Turkey 12-18 d.
Estonia 12-18 d.
Ukraine 12-18 d.
Malaysia 12-19 d.
Malta 18-24 d.
Liechtenstein 12-18 d.
Japan 6-8 d.
Slovenia 12-15 d.
China 3-5 d.
Taiwan 8-10 d.

Vær oppmerksom på at denne tiden kan variere ved høytider eller lansering av produkter med begrenset opplag. Takk for din tålmodighet.

**Ansvarsfraskrivelse: den nåværende COVID-19-pandemien har forstyrret logistikknettverket, noe som har påvirket leveringstiden. Som et resultat kan estimerte leveringstider for noen varer for øyeblikket være lengre enn vanlig.**

Vennligst les vår Retningslinjer for frakt for mer informasjon.

Vennligst følg disse instruksjonene:

 1. Du kan enten kopiere ditt:
  • ordrenummer
  • sporingsnummer eller
  • E-postadresse.
 2. Åpne sporingsside
 3. Lim inn en av informasjonene nevnt ovenfor i det angitte feltet på siden og trykk på «track.»
 4. Du kan nå spore og finne informasjon om din pakke.

Fraktkostnad på Nuubu er kr 48,00

Innen 30 dager fra leveringsdatoen for bestillingen din (bestemmes av sporingsnummeret) kan enhver kunde som ikke er fornøyd returnere produktet for refusjon eller erstatning. Kontakt vår kundeservice for å forklare hvorfor du vil returnere produktet, slik at de ditt kan sende deg ytterligere instruksjoner:

[email protected]

Returfrakt må dekkes av kunden og eventuelle relaterte gebyrer vil ikke bli kompensert av oss.

Les mer om våre retningslinjer for retur her: Retningslinjer for retur

Vi vil tilbakebetale for det returnerte produktet innen 14 dager etter vi har mottatt produktet på vår returadresse. Vær imidlertid oppmerksom på at vi kun aksepterer det returnerte produktet hvis det ikke ble brukt, ikke har blitt skadet og har blitt sendt tilbake til oss i originalemballasjen. Det kan ta opptil fem dager før du får din refusjon overført til bankkonto etter at den har blitt sendt av oss.

STEG 1. Se etter bestillingsbekreftelsen i e-posten din

STEG 2. Fyll inn “Bestillingsnummer” feltet ovenfor med bekreftelsesnummeret ditt.


Hvis du ikke finner en løsning ved å lese vår liste med vanlige spørsmål, kan du kontakte oss via skjemaet nedenfor.


Kontakt oss

Kontakt oss

Tel.: +1 (443) 214-3192