LASKUTUSEHDOT

Varaamme oikeuden kieltäytyä mistä vain meille tekemästäsi tilauksesta. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä ihmistä, taloutta tai tilausta kohden.

Nämä rajoitukset voivat sisältää saman asiakkaan tilillä olevat samalla luottokortilla tehdyt tilaukset ja/tai tilaukset, joihin teemme muutoksia tai jotka peruutamme. Saat asiasta ilmoituksen sähköpostiisi ja/tai laskutusosoitteeseen/tilauksen tekemisen yhteydessä antaamasi puhelinnumeroon. Varaamme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka meidän harkintamme mukaan näyttävät välittäjien, uudelleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiltä.

Hyväksyt tarjoamaan ajan tasalla olevat, täydet ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikille kaupassamme tehdyille ostoille. Hyväksyt päivittäväsi viipymättä tili- ja muut tietosi, sisältäen sähköpostiosoitteesi, luottokorttinumerosi sekä viimeiset käyttöpäivät, jotta voimme suorittaa maksutapahtumasi ja olla sinuun tarvittaessa yhteydessä.

Saadaksesi lisätietoja, tutustu Palautusehdot-osioomme

Hyväksymme maksuja tuetuilta luottokorteilta, PayPal -tavoilla, sekä muilla sähköisillä maksujärjestelmillä.

Hyväksymme sekkejä tai muita maksutapoja vain, mikäli ne ovat saatavilla maassasi. Tarjoamme myös käteismaksun toimitettaessa palveluna valituille maille. Mikäli käteismaksu toimitettaessa on saatavilla maassasi, sinulle ilmoitetaan sen mahdollisuudesta kassalla.

Viimeinen hinta, joka sisältää kaikki verot ja maksut Tavaroille, näytetään kassalla. Huomioithan, että kassan hinta ei sisällä tullimaksuja tai valmisteveroja, jotka saattavat olla sovellettavia paikallisessa tullissasi.

Verkkosivulla näytetyt Tavaroiden Hinnat voivat muuttua. Saatamme soveltaa tarjouksia tai alennettuja hintoja ajoittain.

Varaamme oikeuden muuttaa tai olla jatkamatta minkä vain tuotteen lisämyyntiä. Emme ole sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle vastuussa muutoksista, hinnanvaihtelusta, keskeytyksistä tai tuotteiden myynnin jatkumattomuudesta.

Kaikki Verkkosivujen näytetyt hinnat sisältävät kansainväliset toimitusmaksut ja verot. Huomioi kuitenkin, että eri maiden kuluttajat voivat nähdä tuotehintoja, jotka voivat olla hieman poikkeavia – hintoihin voi vaikuttaa Arvonlisävero ("ALV"), joka voi olla, tai olla olematta, sovellettavissa riippuen jokaisesta tapauksesta. Riippuen toimitusosoitteestasi, joidenkin ostajien saattaa myös täytyä maksaa tullimaksuja.

Huomioithan, että Käyttöehdot -osiossa määritellyssä tapauksessa tilauksesi saattaa olla tullimaksujen alainen. Sinulla ei kuitenkaan koskaan maksateta kahdesti samoja veroja – emme pyydä sinua maksamaan ALVia tai tullimaksuja, mikäli pyytämäsi tuote lähetetään Sinulle suoraan Kiinasta.

Huomioithan, ettemme koskaan sovella mitään muuntokursseja tai kuluja, jotka riippuvat valitsemastasi maksutavasta. Jotkin pankit kuitenkin lisäävät muuntokurssit lähteville maksuille ja kansainvälisille siirroille. Emme täten ole vastuussa mistään pankkikuluista tai muuntokursseista, joita pankkisi soveltaa mihinkään Meille tehtyyn maksuun. Mikäli huomaat eroja Verkkosivujemme tuotehinnoissa tai ostokuitissa ja Pankkisi tiliotteessa, ota pankkiisi yhteyttä saadaksesi yksityiskohtaisen lausunnon lisäkustannuksista.