Bestseller Japanse detoxpleisters nu weer op voorraad




Een van onze belangrijkste redacteuren was echt goed. Totdat hij dat niet meer was. Dennis, anders genoemd vanwege privacyredenen, is een geweldige collega en een goede vriend van ons - hij ziet er goed uit, is succesvol in zijn carrière en hij heeft een goede langdurige relatie. Je zou zeggen dat hij iemand is die alles heeft.

Hij studeerde af aan de Universiteit van Georgetown met een Master in literatuur en hij promoveerde al snel van schrijver tot redacteur. Dennis was een inspiratie, op een groot probleem na.

Op een gegeven moment nam Dennis afstand van het kantoor en ons team. Hij leed aan ernstige stress & angst, en dat was ook te zien - hij kreeg grijze haren, had last van acne en ervaarde rugpijn. Hij was succesvol, maar de bijwerkingen van het werken van lange dagen begonnen erger te worden.

Dennis is een goede vriend van me, dus we hielden contact. Hij wist dat het probleem zat in zijn levensstijl. Hij schakelde over naar een meer ontspannen functie bij een lokale uitgeverij. Ook deed hij aan yoga en begon hij gezonder te eten, maar zijn problemen verdwenen niet.


Dennis heeft twee maanden geprobeerd om terug te gaan naar zijn oude zelf, maar het bleef hetzelfde - grijze haren, acne en rugpijn.

Hij had altijd al interesse in traditionele medicijnen. Hij besloot om het uit te proberen en ging naar Japan om met verschillende dokters te praten.

Sommige dokters probeerden tests, C-scans en biopsieën uit te voeren, maar niemand kon bepalen waarom Dennis deze symptomen ervaarde.

Niks leek te werken. Totdat hij op een morgen met een boer op een markt aan het praten was over zijn gezondheidsklachten.

'Je moet naar de verborgen Ryokan gaan (een spirituele retraite) waar veel bekende Japanners naartoe gaan om oplossingen te vinden voor hun problemen,' zei de boer.

Dennis volgde dit advies op - hij ging voor een week naar de verborgen spirituele retraite.

Een week lang leerde Dennis van de monniken - hij maakte ruimtes schoon met de monniken, hij plukte natuurlijk voedsel, deed yoga en begon zich al een beetje beter te voelen.

Na 5 dagen in deze retraite door te brengen, merkte een beoefenaar Dennis zijn rugpijn op toen hij uit bed wilde gaan. Hij bekeek Dennis en observeerde zijn lichaamsbewegingen, grijze haren en acne.

De beoefenaar vertelde Dennis dat het leek alsof hij een teveel aan gifstoffen had. Volgens hem leek het alsof Dennis een erg stressvolle levensstijl had en dat hij te lang niet voor zijn lichaam had gezorgd. Er bestond een natuurlijke aandoening, zei de beoefenaar, die Dennis echt moest proberen.

"De voeten zitten vol met de meest gevoelige zenuwuiteinden en energiecentra in het lichaam. Alle lichaamssystemen stromen door de voeten. Maar wanneer heb je voor het laatst voor je voeten gezorgd?''

De vraag verblindde Dennis. Hij wist dat de beoefenaar een punt had - ook al probeerde Dennis gezond te eten, yogalessen te nemen en te joggen - hij had er nooit echt over nagedacht om voor het deel van zijn lichaam te zorgen dat een van de meest essentiële is om een gezonde bloedstroom door het lichaam te behouden.

De beoefenaar gaf Dennis speciale voetpleisters die volgens hem waren gemaakt van verschillende kruiden - een eeuwenoude remedie die de Japanners gebruiken om de bloedstroom in de voeten te stabiliseren en de hoeveelheid gifstoffen in het lichaam te verminderen. Ook vertelde de beoefenaar dat de voeten zijn waar de eerste chakra zich bevindt - het is je connectie met de aarde, en als je er niet goed voor zorgt, raak je de connectie kwijt.

De pleisters hadden een lekkere lavendelgeur en moesten 's nachts gedragen worden. De volgende nacht plakte Dennis de pleisters op, zoals de beoefenaar hem had verteld. Hij voelde warmte en comfort, wat hem hielp met het in slaap komen.

De volgende morgen verwijderde Dennis de pleisters, maar de pleisters waren opeens zwart. Donkerzwart. Dennis vond dit raar, want hij had zijn voeten de avond ervoor gewassen dus het kon niet zo zijn dat ze vies waren. Dennis ging terug naar de beoefenaar en vroeg hem wat de reden hiervoor kon zijn.

''Volgens de oude Japanse geneeskunde heeft een mensenlichaam meer dan 360 acupunctuurpunten. Meer dan 60 van die punten bevinden zich in de voetzolen. Onze voeten zijn de reflecterende zones van onze interne organen,'' begon de beoefenaar uit te leggen.

Hij ging verder: ''Deze pleisters stimuleren de 60 acupunctuurpunten in je voeten en helpen je om de gifstoffen uit je lichaam te krijgen. Het kruidenmengsel trekt de gifstoffen op een veilige en niet-invasieve manier uit de voeten. De gifstoffen die je lichaam verlaten zorgen ervoor dat de pleisters zwart zijn.''

Dennis kon het niet geloven - en hij had gelijk in zijn ongeloof. Hij had nog nooit van zoiets gehoord. Hij besloot het toch een kans te geven en gebruikte ze nog een week. Iedere avond deed hij schone pleisters op zijn voeten en in de morgen werd hij wakker met donkerzwarte pleisters.

Echter, na iedere nacht leek het alsof de pleisters minder zwart waren. Na 6 dagen merkte hij dat zijn gezicht stralender werd en dat het weer een gezonde textuur kreeg. De vergrijzing van zijn haar leek ook te stoppen. Verder werd zelfs uit bed stappen makkelijker voor hem - zijn rugpijn was afgenomen.

Dennis had een eeuwenoude oplossing gevonden die eindelijk zijn problemen kon oplossen.


Na een week gebruiken huilde Dennis bijna. Zijn acne en rugpijn waren zo erg weggetrokken dat hij bijna vergat dat hij er ooit last van had. Hij wilde meer pleisters kopen om mee naar huis te nemen, maar er werd hem verteld dat het een lokale kuur was die de rest van de wereld niet mocht weten. Dennis wist nu hoe hij zijn problemen kon oplossen en hij nam zichzelf voor de pleisters na te maken en zelfs te verbeteren.

Dennis maakte kennis met een Japanse boer die uit een familie van generaties artsen komt.

Toen hij de retraite had verlaten, ging Dennis terug naar hetzelfde dorpje waar hij de boer op de markt had ontmoet en vertelde hem het verhaal van de pleisters en hoe dit zijn problemen had verholpen. De boer knikte en vertelde hem dat een vriend van hem een soortgelijk product had gemaakt.

Hij introduceerde Dennis aan Kai Akira, een oude vriend van hem.

Kai was een Japanse dokter. Hij beschikte over wijsheid die is overgebracht door verschillende generaties, en hij beschikte over zorg, geduld en liefde. Hij wist dat om een lichaam te genezen, ook de geest en de ziel moeten worden verzorgd.

Kai spendeerde zijn tijd door zorgvuldig kruiden te zoeken in het bos, om deze later te mixen zoals zijn vader en opa ook deden. Toen Dennis en de boer Kai Akira kwamen bezoeken, merkte ze een vredig geritsel van bladeren in het bos dat dicht bij zijn huis stond, en er was een vijvertje met koi vissen bij zijn huis, dat was omringd met stilte en sereniteit. Hier legde Kai Akira het idee van een ''genezing'' uit aan Dennis.

De ''genezing'' is een proces, een meditatie. De kruiden worden gemixt tot een poeder, dat poeder wordt toegevoegd aan een verband voor de voeten. Dat verband wordt later door zijn eigen kinderen gevormd tot een pleister voor de voeten - hij noemt de pleister Nuubu. De pleister is een simpele, natuurlijke oplossing om de effecten van stress en toxiciteit die in verband staan met het snelle moderne leven te verminderen.

Dennis probeerde de Nuubu pleister uit en hij merkte dat deze zelfs nog beter werkte dan de pleisters die hij gebruikte in de retraite. Samen met de kinderen van Kai maakte Dennis duizenden prototypes en hij testte iedere versie. Ze gaven monsters aan jongvolwassenen en volwassenen die last hadden van stress en angst en die merkbare symptomen van een stressvol leven op hun lichaam hadden.

Verbazingwekkend genoeg werden niet alleen mensen met rugklachten geholpen, maar ook gezonde mensen zonder pijn merkten een groot verschil in hun vitaliteit, energie en welzijn.

Uiteindelijk besloot Dennis om de geheime Japanse kruidenkuur naar de VS te brengen. Het sourcen van de productie gebeurde onder leiding van Kai Akira en de pleisters werden 'Nuubu' genoemd om respect te tonen aan de Japanse dokter.

Nuubu slaat aan als een lopend vuurtje!


Dennis gaf honderden monsters Nuubu aan iedereen die hij kende. Met alleen mond-tot-mond reclame had Dennis al veel mensen die hem vroegen om meer pleisters. Dit waren niet alleen mensen die ergens last van hadden, maar ook mensen die genoten van de extra energie die ze ervan kregen.

Nuubu is nu voor iedereen verkrijgbaar! Dennis zette een bedrijf op om de originele, krachtige en perfectioneerde NUUBU AAN IEDEREEN te verkopen! Hij besloot om ze direct aan klanten te verkopen voor een redelijke prijs. Zo kon hij de kwaliteit controleren. Het productieproces moest nauwkeurig zijn. De kruiden moesten worden geplukt en gedroogd op het platteland van Japan. Het inpakproces moest exact zijn, kruid na kruid, net zoals Kai Akira deed. Dennis wist dat er imitators zouden komen, maar geen ander bedrijf had het echte geheim van welke specifieke kruiden er moeten worden gebruikt. De eerste run van NUUBU EXPLODEERDE. Mensen bestelden graag nog een keer en ook veel nieuwe bestellingen kwamen binnen. Al snel overtrof de vraag naar NUUBU het vermogen van de kruidenplukkers om genoeg kruiden te leveren!

Nuubu werkt onmiddellijk. Het is tijd om van je stress & angst af te komen.

Ontdek hoe het werkt en koop Nuubu voor jezelf!

Nuubu helpt je lichaam met het verwijderen van gifstoffen door de kracht van reflexologie te gebruiken om acupunctuurpunten in je voetzolen te stimuleren. De pleisters bieden een comfortabele en gezonde manier om gifstoffen te verwijderen, waardoor je een sterker en gelukkiger leven kan leven. De detoxpleisters bevatten ook houtazijn en negatieve ionen die gunstig zijn voor je lichaam.

Verder helpen de pleisters ook in de verbetering van je bloedcirculatie. Symptomen van een slechte bloedcirculatie zijn koude handen en voeten, spierkrampen, vermoeidheid en zware of jeukende benen. Als je een van deze symptomen hebt, helpt Nuubu bij de verlichting ervan.

Wanneer bloed door de voet circuleert, gebruikt de pleister deze punten om gifstoffen af te voeren. Als gifstoffen worden verwijderd, komen ze vaak terecht in de voeten. Zwaartekracht helpt ook mee met het brengen van gifstoffen naar onze voeten - de plek waar je Nuubu plaatst om de gifstoffen uit je lichaam te halen.*

Wat je mag verwachten


Wanneer je wakker wordt, zie je misschien dat de pleisters geel, bruin of zwart zijn. Dat is de reactie die de pleisters hebben op het elimineren van de gifstoffen 's nachts. De eerste nachten dat je Nuubu gebruikt, verwacht dan dat de pleisters donker zijn. Wanneer je ze langer gebruikt, zullen ze een lichtere kleur krijgen - dit kan betekenen dat er minder gifstoffen in je lichaam aanwezig zijn.

1. Normale medicijnen behandelen symptomen, Nuubu gaat naar de kern van het probleem - gifstoffen - en pakt deze aan.

Nuubu is ontwikkeld op basis van eeuwenoude Aziatische medicinale kennis. Het pakt de echte, verborgen reden aan achter symptomen die je kunt merken wanneer de gifstoffen uit je lichaam verdwijnen - het begin van veel pijn & problemen - van je lichaam.

2. Nuubu is natuurlijk en natuurvriendelijk.

Nuubu is gemaakt van kruiden die afkomstig zijn van Japanse bossen. Het is geheel natuurlijk. De kruiden zijn van Aziatische oorsprong en worden al eeuwenlang uitgeprobeerd door lokale experts. Er wordt geen vervuiling veroorzaakt bij het produceren van Nuubu pleisters - ze zijn milieuvriendelijk.

3. Het helpt stress te verlichten

Een van de belangrijkste voordelen van Nuubu is de stressvermindering. De pleisters bieden 's nachts comfort aan de voetzolen, waardoor het lichaam stress en vermoeidheid elimineert.

4. Vermindert angst

Nuubu belooft je ook om je angst weg te jagen terwijl je slaapt. Na een paar dagen gebruik zou je je beter op je gemak moeten voelen en zou je meer helderheid in je geest en lichaam moeten ervaren bij het ontwaken.

5. Betere slaap

Of je nou last hebt van slaapproblemen of niet, Nuubu kan je helpen om je slaap te verbeteren. De comfort die Nuubu aan je voetzolen geeft zou je nacht beter moeten maken en tegelijkertijd ook de kwaliteit van de slaap moeten verbeteren. Zo word je actief en uitgerust wakker.

6. Anti-verouderingseffecten

Nuubu gaat veroudering tegen - het helpt je huid en je organen. De verwijdering van gifstoffen helpt om de poriën te reinigen. Je zou een vermindering in acne en andere huidgerelateerde problemen moeten zien. Verwacht dat je huid er glanzend en jong uitziet na het gebruiken van Nuubu!

Hoe gebruik je Nuubu?


Bewaar ze in je nachtkastje, zodat je niet meer hoeft te lopen als je ze hebt opgeplakt. Verwijder de verpakking en plaats de pleister op het centrale gebied aan de onderkant van je voet. Breng de strip aan over de pleister om zeker te weten dat die op zijn plek blijft zitten. Dat was het! Je kunt slapen en Nuubu laten zitten 's nachts - verwijder het alleen in de ochtend. Wanneer je ze eraf hebt gehaald zou je resultaat moeten zien aan de hand van de kleur van de pleister. Iedere pleister is bedoeld voor eenmalig gebruik, dus gebruik iedere nacht een nieuwe.

Nog steeds niet overtuigd?


Nuubu zal je de stressvermindering bieden die je mist. Je zal meer energie hebben en je zal je gelukkiger en gezonder voelen. Iedereen zal zich afvragen wat je geheim is!

Voor beperkte tijd zullen de Nuubu Detox Voetpleisters beschikbaar zijn met een 70% korting.

Ze voelen zo fijn aan dat je je zal afvragen waarom je ze niet eerder hebt gekocht!


Gifstoffen uit je lichaam verwijderen kan:

rugklachten verminderen

de slaapkwaliteit verbeteren

stress en angst verminderen

poriën reinigen en acne tegengaan

je lichaam vitaliseren met nieuwe energie.

Ontvang 70% KORTING op Nuubu via de officiële site. ➢

Miljoenen mensen wereldwijd zweren dat detoxpleisters wonderen verrichten!

Reacties

LCard

Ik schrijf zelfden recensies, tenzij ik echt ergens van onder de indruk ben. Ik had iedere ochtend last van stijve spieren in mijn nek en schouders, waardoor ik me suf voelde. Maar na een paar dagen Nuubu gebruiken had ik hier bijna geen last meer van. Dat hielp me om niet zo chagrijnig wakker te worden. Voordat ik het kocht was ik sceptisch, maar door mijn nieuwsgierigheid heb ik het toch geprobeerd. Ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Ik geloof in dit product door het verschil dat ik voel.

Nicole Herbig

Ik heb dit product misschien al wel 4 keer gekocht. Bijna iedereen in mijn familie heeft het al geprobeerd. We hebben allemaal geweldige resultaten ervaren en we voelen ons beter na het gebruik hiervan. Ik raad dit echt aan voor iedereen.

Frank Miller

Ik heb dit voor mijn vrouw gekocht en ze vindt ze geweldig! Ze werken, Ze zijn vies wanneer je ze van je voeten afhaalt, maar na iedere gebruik voelt ze zich beter. Ik zal deze voor haar blijven kopen. :D

db400

In het verleden heb ik vaker detox pleisters gebruikt maar die vond ik niet zo fijn. Ik merkte geen verschil en ze waren super oncomfortabel. Aan de hand hiervan deed ik onderzoek en vond ik dat het allemaal afhangt van de ingrediënten. Dit was de grootste reden dat ik Nuubu heb gekocht. Voor de prijs en de hoeveelheid die je krijgt is het geweldig. Mijn massagetherapeut vertelde me dat ik VEEL gifstoffen in mijn lichaam heb. Hij suggereerde mij om weer pleisters te kopen. Ik voel echt een verschil! Wanneer ik er een gebruik voel ik geen verschik, maar wanneer ik er drie heb gebruikt voelt mijn lichaam geweldig. Ik kan voelen dat het werkt en dat is het coolste gevoel!

D.J.

Het helpt bij een opgeblazen gevoel en mijn huid ziet er goed uit. Ik gebruik ze iedere nacht. Mijn huid heeft er nog nooit zo mooi uit gezien. Ik ben blij dat ik dit heb gevonden.

_carlanaise_

Ik kan zeggen dat dit echt werkt. Ik gebruikte ze dagelijks totdat ik geen zwartheid meer zag. Het werkt. Zorg ervoor dat je voor gebruik je voeten wast en afdroogt, plak ze daarna op. Ik raad aan om dit product te gebruiken wanneer je je klaarmaakt om naar bed te gaan.

hazzasis_281

Er werd mij verteld dat ik misschien een heupprothese nodig heb. Dus ik wilde dit graag proberen. Ik gebruikte de Nuubu pleisters iedere nacht, bij het verwijderen in de ochtend waren ze erg zwart. Na een week gebruiken is het zwarte bijna weg en is de pijn bijna niet aanwezig.

Korting: 70%. Mis dit niet!!
DIT IS EEN ADVERTENTIE EN GEEN ECHT NIEUWSARTIKEL, BLOG OF CONSUMENTENBESCHERMINGSUPDATE
MARKETINGOPENBARING: Deze website is een marktplaats. Als zodanig dien je te weten dat de eigenaar een monetaire band heeft met het product en de diensten die op de site worden geadverteerd. De eigenaar ontvangt een vergoeding wanneer een gekwalificeerde lead wordt verwezen, maar dat is dan ook alles.
ADVERTENTIEOPENBARING: Deze website en de producten en diensten waarnaar wordt verwezen op de site zijn advertentiemarkten. Deze website is een advertentie en geen nieuwspublicatie. Alle foto's van personen die op deze site worden gebruikt, zijn modellen. De eigenaar van deze site en van de producten en services waarnaar wordt verwezen op deze site bieden alleen een dienst waarbij consumenten kunnen verkrijgen en vergelijken.
Bekijk beschikbaarheid

*Individuele resultaten kunnen variëren.