Reklámfilmek

A Legkeresettebb Japán Tapaszok Most Raktáron




Az egyik legjobb szerkesztőnk nagyszerű volt. Amíg már nem volt többé. Dennis, aki itt adatvédelmi okokból egy másik nevet kapott, nagyszerű munkatárs és barát - jó megjelenésű, sikeres a karrierjében és remek hosszú távú kapcsolatban él. Valaki, akire azt mondanád, mindene megvan.

A Georgetown Egyetemen irodalomtudományi diplomát kapott, és gyorsan szerkesztő lett belőle. Dennis inspirációt adott. Kivéve egy szörnyű problémát.

Egy idő után Dennis elkezdett elhatárolódni az irodától és a csapatunktól. Súlyos stressz és szorongás zaklatta, és már a jelek is megmutatkoztak - ősz hajszálai voltak, pattanásokkal küzdött, és hátfájásban szenvedett. Sikeres volt, de a hosszú munkaidő mellékhatásai utolérték.

Dennis közeli barátom, ezért tartottuk a kapcsolatot. Tudta, hogy a probléma az életmódjából fakad. Karrierjét egy helyi kiadónál folytatta, elkezdett jógázni és egészségesen táplálkozott. De a problémái nem szűntek meg.


Dennis két hónapot töltött azzal, hogy visszanyerje régi önmagát, de továbbra is ugyanaz volt - ősz szálak, pattanások és hátfájás.

De mindig is érdekelte a hagyományos orvoslás. Úgy döntött, hogy esélyt ad neki, Japánba utazik, és különféle orvosokkal beszél.

Néhány orvos teszteket, CT-vizsgálatokat és biopsziákat végzett, de senki sem tudta pontosan meghatározni, hogy honnan erednek Dennis tünetei.

Úgy tűnt, semmi sem működik. Egy reggel aztán a helyi piacon egy gazdával beszélgetésbe elegyedett, és elmesélte neki egészségügyi aggodalmait.

"El kell menned erre a rejtett Ryokanra (egy lelki visszavonulásra), ahová sok híres japán gyógyírt keres a problémáira."- mondta a gazda.

Így is tett Dennis - egy hétre elment erre a rejtett lelki visszavonulásra.

Dennis egy hétig tanult a helyi szerzetesektől - a szerzetesekkel együtt takarította a közös tereket, természetes élelmiszereket szedett, jógázott, és valamivel jobban kezdte érezni magát.

A visszavonulás 5. napja körül egy szakember észrevette, hogy Dennis súlyos hátfájdalmakban szenved, amikor megpróbál felkelni az ágyából. Ránézett Dennis fájdalmaira, figyelte teste mozgását, hajának őszülését és az arcán lévő pattanásokat.

A szakember azt mondta Dennisnek, hogy teste úgy néz ki, mintha túl sok méreganyag keserítené meg. Szerinte látni lehetett, hogy Dennis nagyon stresszes életmódot élt, és túl sokáig nem vigyázott a testére. Szerinte létezett egy természetes gyógyír, amelyet Dennisnek ki kell próbálnia.

„A lábak tele vannak érzékeny idegvégződésekkel és itt vannak a test energiaközpontjai. Minden testrendszer végbemegy a lábakon. Mikor gondoskodtál utoljára a lábaidról?

A kérdés letaglózta Dennist. Tudta, hogy a gyakorlónak igaza volt - még akkor is, ha Dennis megpróbált helyesen étkezni, jógaórákra járni vagy kocogni - soha nem gondolt arra, hogy arról a testrészről is gondoskodnia kell, amely a legfontosabb az egészséges véráramlás fenntartásához az egész testben.

A szakember speciális lábtapaszokat adott Dennisnek, amelyek elmondása szerint különféle gyógynövényekből készültek - egy évszázadok óta ismert gyógyír, amelyet a japánok használtak a lábakban történő véráramlás stabilizálására és az ott felhalmozódott méreganyagok csökkentésére. Végül azt mondta, a láb ott van, ahol az első csakra - ez a kapcsolat a Földdel, és ha nem ápolod, akkor elveszíted ezt a kapcsolatot.

A tapaszoknak kellemes, levendulás illata volt, és éjszaka kellett viselni. Másnap este Dennis a szakember utasítása szerint a lábára tette a tapaszokat. Meleg és kényelmes érzés árasztotta el, ami segített gyorsabban elaludni.

Másnap reggel, amikor Dennis felébredt és levette a tapaszokat, látta, hogy feketék lettek. Koromfeketék. Furcsának tűnt, mert Dennis előző este megmosta a lábát, szóval nem lehetett piszkos. Dennis visszament a gyakorlóhoz, és megkérdezte, mi lehet az oka.

„Az ősi japán orvosi ismeretek szerint emberi testünknek több mint 360 akupunktúrás pontja van. Az akupunktúrás pontok közül több mint 60 a talpban található. A lábunk a belső szerveink tükre.” kezdte magyarázni a szakember.

Majd folytatta, „ezek a tapaszok stimulálják a lábak 60 akupunktúrás pontját, és segítenek méregteleníteni a tested. A gyógynövényes keverék biztonságos és nem invazív módon vonja ki a lábakból a méreganyagokat. A testből távozó méreganyagok feketére festik a tapaszokat”

Dennis alig hitt a szemének - és igaza volt hitetlenségében. Soha életében nem hallott hasonlóról. De úgy döntött, hogy kipróbálja a tapaszokat, és egy hétig folytatta a használatukat. Minden este tiszta fehér tapaszokat tett a lábára, reggel pedig arra ébredt, hogy a tapaszok feketék lettek.

Minden egyes éjszakával a tapaszok egyre kevésbé voltak feketék. A 6. napon észrevette, hogy az arca felvidult, és visszanyeri természetes, egészséges textúráját. A haj őszülése mintha megállt volna. Továbbá még az ágyból való felkelés is könnyebb volt: úgy tűnt, hogy a hátfájdalom is enyhült.

Dennis talált egy évszázadok óta ismert megoldást, amely végül megoldotta problémáit.


Egy hét használat után Dennis sírva fakadt. A hátfájása és a pattanások olyannyira csillapodtak, hogy szinte elfelejtette, hogy valaha bármi baja volt. Szeretett volna több tapaszt vásárolni, hogy hazavigyen belőle, de azt mondták neki, hogy ezek helyileg használatosak, és nem forgalmazzák őket a külföldre. De Dennis most már tudta, hogyan kell megoldani a problémáit, és megfogadta, hogy elkészíti a tapaszokat, sőt javít rajtuk!

Dennis megismerkedett egy japán gazdával, aki olyan családból származik, amely generációk során orvosokat nevelt.

Amikor elhagyta a visszavonulás helyét, Dennis visszatért ugyanabba a városba, ahol megismerkedett a gazdával a helyi piacon, és elmondta neki a tapaszok történetét. Azt is elárulta, hogy ezek hogyan segítettek megoldani Dennis problémáit. A gazda bólintott, és azt mondta, hogy egy barátja valami hasonlót készített, mint amit Dennis leírt.

Ezután bemutatta Dennist Kai Akirának, gyermekkori barátjának.

Kai Akira idős japán orvos volt. A generációk során átélt bölcsességgel rendelkezett, törődéssel, türelemmel és szeretettel. Tudta, hogy a test meggyógyításához az elme és a lélek ápolására is szükség van.

Kai azzal töltötte az idejét, hogy gondosan szedte a gyógynövényeket az erdőben, majd később összekeverte, mint korábban nagyapja és apja tette. Amikor Dennis és a helyi gazda meglátogatta Kai Akirát, a levelek békésen zizegtek az otthona közelében lévő erdőben. Kis háza közelében koi halakban gazdag tó, melyet derű és csend övezett. Itt az öreg Kai Akira elmagyarázta Dennisnek a „gyógyítás” elképzelését.

A „gyógyulás” egy folyamat, egy meditáció. A gyógynövényeket porrá aprítják, amit aztán egy kötésbe rakják. Ezt a kötést később saját gyermekei tapaszba tömörítik - a tapaszt Nuubunak hívja. Egyszerű, természetes megoldás a gyors és modern élethez kapcsolódó stressz és méreganyagok hatásainak csökkentésére.

Dennis így kipróbálta a Nuubu tapaszt, és rájött, hogy ez még jobban működik, mint az, amelyet az elvonuló helyen kipróbált. Kai gyermekeivel együtt Dennis több tucat prototípust készített és minden verzióját tesztelte. Mintákat adtak fiatal és idősebb felnőtteknek, akik stresszben és szorongásban éltek, és testükön a stresszes élet látható tünetei voltak.

Megdöbbentő volt, hogy nemcsak a hátfájásban szenvedőknek segített, hanem a fájdalomtól mentes egészséges emberek is életerő, energia és a jó közérzet javításáról számoltak be.

Végül Dennis úgy döntött, hogy elhozza a titkos hagyományos japán gyógynövényes gyógyírt az Egyesült Államokba, Kai Akirától pedig átveszi a kezdeti termelést, és a tapaszokat 'Nuubu' -nek nevezi, hogy tisztelegjen a japán orvos iránt.

A Nuubu futótűzként terjed!


Dennis több száz Nuubu mintát adott ki mindenkinek, akit ismert. Csak szájról szájra terjedt, mind a szenvedő, mind az új energiát igénylő emberek újra és újra visszatérnek Dennishez, hogy további lábtapaszokat kérjenek.

A Nuubu már mindenki számára elérhető! Dennis céget alapított, hogy MINDENKINEK elérhetővé tegye az eredeti, erőteljes, tökéletesített NUUBU-t! Úgy döntött, hogy ésszerű áron közvetlenül a nyilvánosság számára forgalmazza őket. Így tudta ellenőrizni a minőséget. A gyártási folyamatnak pontosnak kell lennie. A gyógynövényeket Japán vidékén kell szedni és szárítani. A csomagolás folyamatának pontosnak kell lennie, a gyógynövények pontosan követik egymást, mint ahogy Kai Akira csomagolta. Dennis tudta, hogy lehetnek utánzók, de egyetlen más cégnek sem volt meg az igazi titka, hogy mely gyógynövényeket kell összegyűjteni a tapasz elkészítéséhez. A NUUBU első megjelenése nagyot robbant. Folyamatos rendelések halmozódtak fel. A NUUBU iránti kereslet hamarosan elérte azt a szintet, hogy a gyógynövényeket nem lehetett elég gyorsan begyűjteni!

Nuubu azonnal kifejti hatását. Itt az idő, hogy megszabadulj a stressztől & szorongástól!

Tudd meg, hogyan működik a Nuubu és szerezd be!

A Nuubu a reflexológia erejével segít a méreganyag eltávolításában úgy, hogy megérinti az akupunktúrás pontokat a talpán. Ezek a talpbetétek kényelmes és egészséges módot kínálnak arra, hogy megtisztítsák testét a méreganyagoktól, segítenek egy erősebb és boldogabb életet élni. A méregtelenítő tapaszok faecetet és negatív ionokat is tartalmaznak, amelyek hasznosak a testünk számára.

A lábtapaszok a vérkeringés javításában is segítenek. A rossz vérkeringési tünetek közé tartozik a kéz és a láb hidegsége, izomgörcsök, fáradtság, nehéz vagy fájó lábak. Ha bármelyik is felmerül, akkor a(z) Nuubu vélhetően segít megszabadulni ezektől.

Amikor a vérkeringés folyamatos, a tapasz ezeket a pontokat a méreganyagok kivonására használja. Amint a méreganyagok eltolódnak, az alsó végtagokhoz, például a lábhoz kerülnek. A gravitáció abban is segít, hogy a nehézfémek és a méreganyagok talpunkra kerüljenek - arra a helyre, ahová a(z) Nuubu-et helyezi a méreganyagok kivonására a testből.*

Mire lehet számítani


Ébredéskor a tapaszok sárga, barna vagy fekete színűek lehetnek. Ez állítólag a méreganyagok eltávolítását mutatja. Az első néhány éjszaka, a Nuubu várhatóan sötét színű lesz. Ha folyamatosan használod őket, akkor egyre világosabb lesz, ami azt jelentheti, hogy a test kevesebb toxint tartalmaz.

1. A rendszeres orvoslás kezeli a tüneteket, a Nuubu eljut a probléma gyökeréhez - a méreganyagokhoz - és eltávolítja őket.

A(z) Nuubu-et évszázadok óta ismert ázsiai orvosi bölcsességen alapulva fejlesztették ki. Megszünteti az igazi, rejtett okot számos olyan tünet mögött úgy, hogy eltávolítja a méreganyagokat - sok fájdalom és probléma kiváltó oka - a testéből.

2. Nuubu természetes és természetbarát

A(z) Nuubu a japán erdőkben található gyógynövényekből készül! Teljesen természetes. A gyógynövények ázsiai eredetűek, amelyek a helyi gyógyító embereknél évszázadok óta beváltak. A gyártás során nem okoz szennyezést, mert a(z) Nuubu tapasz környezetbarát.

3. Stresszoldó

A(z) Nuubu egyik legfontosabb előnye a stresszoldás. A tapaszok éjjel megnyugtatják a talpát, és megszabadítják a testet a nap folyamán felhalmozódó stressztől és fáradtságtól.

4. Csökkenti a szorongást

A(z) Nuubu ígérete szerint alvás közben elhárítja a szorongását. Néhány nap használat után ébredéskor nagyobb könnyedséget és tisztaságot kell éreznie az egész elmében és testében.

5. Jobb alvás

Akár gondja van az alvással, akár nem, a(z) Nuubu segít az alvás javításában. A(z) Nuubu tapaszok olyan kényelmet nyújtanak, hogy kellemesebbé teszik az éjszakáját, és javítják az alvásminőségét, hogy kipihenve és aktívan ébredjen.

6. Öregedés gátló hatások

A(z) Nuubu öregedés gátló - fiatalítja a bőrt és a szerveket! A méreganyagok eltávolítása elősegíti a pórusok tisztítását, ezért csökkennek a pattanások és más, bőrrel kapcsolatos problémák. A(z) Nuubu használata után a bőrnek csillognia kell!

Hogyan kell használni a Nuubu-t?


Tartsa őket az ágya melletti éjjeliszekrényben, hogy ne sokat utána menni. Távolítsd el a csomagolást, helyezd a tapaszt a lábfej közepére, és helyezd a mellékelt csíkot a tapaszra, hogy az a helyén maradjon. Ennyi! Mehetsz aludni, és éjszakára fent hagyhatod a Nuubu tapaszt — csak reggel távolítsd el őket. Miután lehúztad őket, már a tapasz színén látni kell az eredményeket. Minden tapasz egyszer használatos, ezért minden este használj újat.

Még mindig nem hiszel benne?


A Nuubu tapasz megadja azt a stresszoldást, amelyet hiányoltál. Több energiád lesz, egészségesebbnek és összességében boldogabbnak fogod érezni magad. Mindenki kíváncsi lesz, mi a titkod!

Korlátozott ideig a Nuubu Méregtelenítő Lábtapaszok itt: 70% kedvezmény elérhetőek.

Csodálatosan fogja érezni magát. Csodálkozni fog, miért nem szerezte be őket hamarabb!


A méreganyagok eltávolítása a testéből:

csökkenti a hátfájást;

növeli az alvás minőségét;

enyhíti a stresszt és a szorongást;

tiszta pórusok és harcol a pattanások ellen;

életerővel tölti fel a testet.

Szerezd be a Nuubu-t 70% kedvezménnyel még ma! A valódi Nuubu-t csak a hivatalos oldalon szerezheted be ➢

Világszerte emberek milliói esküsznek a méregtelenítő tapaszok hatására!

Vélemények

LCard

Ritkán írok kritikákat, kivéve, ha olyasmiről van szó, ami lenyűgöz. Minden reggel izommerevség volt a nyakamban/vállamban, ami szutykos érzés. De a Nuubu néhány napos használata után már alig veszem észre a merevséget, így ez segített abban, hogy ne érezzem magam annyira befeszülten. Szkeptikus voltam a vásárlás előtt, de a kíváncsiságom legyőzött, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és örülök, hogy így tettem. Hiszek a termékben, mert érzem a különbséget.

Nicole Herbig

Eddig talán négyszer megvettem ezt a terméket. A családom szinte minden tagja kipróbálta. Mindannyian remek eredményeket értünk el, és a használat után sokkal jobban éreztük magunkat. Mindenkinek nagyon ajánlom.

Frank Miller

A feleségemnek vettem, és ő is nagyon szereti őket! Működnek. Nagyok, amikor leveszi őket, de minden használat után jobban érzi magát. Továbbra is meg fogom venni neki :D

db400

Korábban már használtam ehhez hasonló méregtelenítő tapaszt, de nem váltak be. Nem volt különbség, és kényelmetlenek voltak! Utána kutattam egy picit, és kiderült, hogy minden az összetevőkön múlik. Ez volt a fő oka annak, hogy megvettem a Nuubut. Valóban az ár és a kapott mennyiség miatt elképesztő. A masszázs terapeutám azt mondta, hogy RENGETEG méreganyag van a testemben. Ő volt az, akinek a javaslatára megvettem. Jól tettem, mert érzem a különbséget! Amikor csak egyet használok, nem érzek semmit, de amikor már a harmadikat is elhasználtam, elképesztő az érzés. Érzem, hogy működik, és ez a legjobb!

D.J.

Segít a puffadásban, és szépíti a bőröm. Minden este használom őket. A bőröm évek óta nem nézett ki ilyen jól. Örülök, hogy rátaláltam.

_carlanaise_

Igazán mondhatom, hogy működik. Naponta használtam őket, amíg többé nem volt fekete. Működik. Használatakor mosd meg és szárítsd meg a lábad. Utána rakd fel. Azt javaslom, hogy alvás előtt rakd fel.

hazzasis_281

Nos, azt mondták, hogy csípőprotézisre lesz szükségem. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Minden este ezeket a Nuubu tapaszokat használtam, és reggelente eltávolításukkor nagyon feketék voltak. Egy hét használat után a feketeség a fájdalommal együtt szinte eltűnt.

70% Kedvezmény. Ne hagyd ki!!!
EZ EGY HIRDETÉS, NEM HÍR, CIKK, BLOG, VAGY FOGYASZTÓVÉDELEM FRISSÍTÉSE
PIACI HIRDETMÉNY: Ez a weboldal piactér. Mint ilyen, tudnod kell, hogy a tulajdonos pénzügyi kapcsolatban áll a webhelyen hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos kifizetést kap, amikor egy minősített leadre hivatkozik, de ennyi az egész..
HIRDETÉS: Ez a weboldal, valamint a weboldalon említett termékek és szolgáltatások reklámpiacok. Ez a weboldal reklám, és nem hír publikáció. Ezen az oldalon használt személyek fényképei csak modellek. Az oldal és az oldalon hivatkozott termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak egy olyan szolgáltatást nyújt, amely során a fogyasztók beszerezhetik és összehasonlíthatják a termékeket.
Ellenőrizze a készletet

*Az egyéni eredmények eltérhetnek.