Reklámfilmek

Karácsonyi vásár 80% ÁRENGEDMÉNY

A Legkeresettebb Japán Papaszok Most Raktáron
Az egyik legjobb szerkesztőnk nagyszerű volt. Amíg már nem volt többé. Dennis, aki itt adatvédelmi okokból egy másik nevet kapott, nagyszerű munkatárs és barát - jó megjelenésű, sikeres a karrierjében és remek hosszú távú kapcsolatban él. Valaki, akire azt mondaná, mindene megvan.

A Georgetown Egyetemen irodalomtudományi diplomát kapott, és gyorsan szerkesztő lett belőle. Dennis inspirációt adott. Kivéve egy szörnyű problémát.

Egy idő után Dennis elkezdett elhatárolódni az irodától és a csapatunktól. Súlyos stressz és szorongás zaklatta, és már a jelek is megmutatkoztak - ősz hajszálai voltak, pattanásokkal küzdött, és hátfájásban szenvedett. Sikeres volt, de a hosszú munkaidő mellékhatásai utolérték.

Dennis közeli barátom, ezért tartottuk a kapcsolatot. Tudta, hogy a probléma az életmódjából fakad. Váltott, karrierjét egy helyi kiadónál folytatta, elkezdett jógázni és egészségesen táplálkozott. De a problémái nem szűntek meg.


Dennis két hónapot töltött azzal, hogy visszakapja régi önmagát, de ugyanaz volt - ősz szőrszálak, pattanások és hátfájás. Sok minden után úgy döntött, hogy elege van, és különféle orvosokat kezdett látogatni.

Néhány orvos teszteket, CT-vizsgálatokat és biopsziákat végzett, de senki sem tudta pontosan meghatározni, hogy honnan erednek Dennis tünetei.

Úgy tűnt, semmi sem működik. De Dennis mindig is érdeklődött a hagyományos bölcsesség iránt. És úgy döntött, hogy megpróbálja az alternatív megközelítést azzal, hogy Japánba utazik.

Egy reggel Hokkaidóban, egy helyi piac gazdájával beszélgetve kifejezte aggodalmát a közérzete miatt.

Azt mondta - El kell mennie erre a rejtett Ryokanba (egy lelki visszavonulásra), ahová sok híres japán jár, hogy megoldást találjon problémáira.

Így is tett Dennis - egy hétre elment erre a rejtett lelki visszavonulásra.

Dennis egy hétig tanult a helyi szerzetesektől - a szerzetesekkel együtt takarította a közös tereket, természetes élelmiszereket szedett, jógázott, és valamivel jobban kezdte érezni magát.

A visszavonulás 5. napja körül egy szakember észrevette, hogy Dennis súlyos hátfájdalmakban szenved, amikor megpróbál felkelni az ágyából. Ránézett Dennis fájdalmaira, figyelte teste mozgását, hajának őszülését és az arcán lévő pattanásokat.

A gyakorló elmondása szerint Dennis teste úgy néz ki, mintha túl sok káros szennyeződés lenne benne. Úgy tűnt, szerinte Dennis nagyon stresszes életmódot élt, és túl sokáig elfelejtett vigyázni testére és elméjére. Volt egy természetes módszer arra, hogy segítsen magán - mondta Dennis.

„A lábak tele vannak érzékeny idegvégződésekkel és itt vannak a test energiaközpontjai. Minden testrendszer végbemegy a lábakon. Mikor gondoskodtál utoljára a lábaidról?

A kérdés letaglózta Dennist. Tudta, hogy a szakembernek igaza volt - még akkor is, ha Dennis megpróbált helyesen étkezni, jógaórákra járni vagy kocogni - soha nem gondolt arra, hogy arról a testrészről is gondoskodnia kell, amely a legfontosabb az egészséges véráramlás fenntartásához az egész testben.

A gyakorló speciális lábtapaszokat adott Dennisnek, amelyek szerinte különféle gyógynövényekből készültek - egy évszázados megoldás, amelyről a japánok úgy gondolták, hogy stabilizálják a lábak véráramlását és segítenek csökkenteni az ott felhalmozódott káros elemek számát. Végül is azt mondta, a láb ott van, ahol az első csakra van - ez a kapcsolat a Földdel, és ha nem ápolja, akkor elveszíti ezt a kapcsolatot.

A tapaszoknak kellemes, levendulás illata volt, és éjszaka kellett viselni. Másnap este Dennis a lábára tette a tapaszokat, a szakember utasítása szerint. Meleg és kényelmet érzés árasztotta el, ami segített gyorsabban elaludni.

Másnap reggel, amikor Dennis felébredt és levette a tapaszokat, látta, hogy feketék lettek. Koromfeketék. Furcsának tűnt, mert Dennis előző este megmosta a lábát, szóval nem lehetett piszkos. Dennis visszament a szakemberhez, és megkérdezte, mi lehet az oka.

„Az ősi japán hiedelmek szerint emberi testünknek több mint 360 akupunktúrás pontja van. Az akupunktúrás pontok közül több mint 60 a talpon található. A lábunk a belső szerveink visszajelző zónája.” magyarázta a gyakorló.

Folytatta, „ezek a tapaszok stimulálják a láb 60 akupunktúrás pontját, és segítenek megtisztítani a testet. A gyógynövénykeverék biztonságos és nem invazív módon vonja ki a lábból a káros elemeket. A testéből távozó szennyeződések feketére festik a tapaszokat”

Dennis alig hitt a szemének - és igaza volt hitetlenségében. Soha életében nem hallott hasonlóról. De úgy döntött, hogy kipróbálja a tapaszokat, és egy hétig folytatta a használatukat. Minden este tiszta fehér tapaszokat tett a lábára, reggel pedig arra ébredt, hogy a tapaszok feketék lettek.

Minden egyes éjszakával azonban a tapaszok egyre kevésbé voltak feketék. A 6. napon észrevette, hogy az arca felvidult, és visszanyeri természetes, egészséges textúráját. A haj őszülése mintha megállt volna. Továbbá még az ágyból való felkelés is könnyebb volt: úgy tűnt, hogy a hátfájdalom is enyhült.

Dennis talált egy évszázadok óta ismert megoldást, amely végül megoldotta problémáit.


Egy hét használat után Dennis szinte sírt. A hátfájása és a pattanások olyannyira csillapodtak, hogy szinte elfelejtette, hogy valami baja volt. További tapaszokat akart vásárolni, hogy hazahozzon, de azt mondták neki, hogy ez egy hagyományos helyi termék, amelyet nem adnak ki a szélesebb közönségnek. De Dennis most már tudta, hogyan oldja meg problémáit, és megfogadta, hogy elkészíti a tapaszokat, sőt javít rajtuk!

Dennis-t egy japán gazdával megismertették, aki a helyi gyakorlók generációinak családjából származik.

Amikor elhagyta a visszavonulás helyét, Dennis visszatért ugyanabba a városba, ahol megismerkedett a gazdával a helyi piacon, és elmondta neki a tapaszok történetét. Azt is elárulta, hogy ezek hogyan segítettek megoldani Dennis problémáit. A gazda bólintott, és azt mondta, hogy egy barátja valami hasonlót készített, mint amit Dennis leírt.

Ezután bemutatta Dennist Kai Akirának, gyermekkori barátjának.

Kai Akira öregedő japán spirituális guru volt. A nemzedékeken át öröklődő bölcsességgel, gondoskodással, türelemmel és szeretettel rendelkezett. Tudta, hogy a test rendbe hozása érdekében az elmével és a lélekkel is foglalkozni kell.

Kai azzal töltötte az idejét, hogy gondosan szedte a gyógynövényeket az erdőben, majd később összekeverte őket, mint korábban nagyapja és apja. Amikor Dennis és a helyi gazda meglátogatta Kai Akirát, békésen zizegtek a levelek az otthona közelében lévő erdőben, kis háza közelében koi halakkal ellátott tó, melyet nyugalom és csend övezett. Itt az öreg Kai Akira elmagyarázta Dennisnek a „wellness” gondolatát.

A „gyógyulás” egy folyamat, meditáció. A gyógynövényeket porba keverik, a port a lábak kötésébe adják. Ezt a kötést később saját gyermekei javítják javítássá - a foltot, amelyet Nuubunak hív. Egyszerű, természetes megoldás a gyors ütemű modern élethez kapcsolódó stressz és toxicitás hatásainak csökkentésére.

Dennis így kipróbálta a Nuubu tapaszt, és rájött, hogy ez még jobban működik, mint az, amelyet az elvonuló helyen kipróbált. Kai gyermekeivel együtt Dennis több tucat prototípust készített és minden verzióját tesztelte. Mintákat adtak fiatal és idősebb felnőtteknek, akik stresszben és szorongásban éltek, és testükön a stresszes élet látható tünetei voltak.

Megdöbbentő volt, hogy nemcsak a hátfájásban szenvedőknek segítettek, hanem a fájdalomtól mentes egészséges emberek is életerő, energia és a jó közérzet javítását jelölték.

Végül Dennis úgy döntött, hogy elhozza a titkos hagyományos japán gyógynövény lábtapaszt az Egyesült Államokba, Kai Akirától szerzi be a kezdeti termelést, és a tapaszokat "Nuubu" -nek nevezi, hogy tiszteletet tanúsítson a japán orvos iránt.

A Nuubu futótűzként terjed!


Dennis több száz Nuubu mintát adott ki mindenkinek, akit ismert. Csak szájról szájra terjedt, mind a szenvedő, mind az új energiát igénylő emberek újra és újra visszatérnek Dennishez, hogy további lábtapaszokat kérjenek.

A Nuubu már mindenki számára elérhető! Dennis céget alapított, hogy MINDENKINEK elérhetővé tegye az eredeti, erőteljes, tökéletesített NUUBU-t! Úgy döntött, hogy ésszerű áron közvetlenül a nyilvánosság számára forgalmazza őket. Így tudta ellenőrizni a minőséget. A gyártási folyamatnak pontosnak kell lennie. A gyógynövényeket Japán vidékén kell szedni és szárítani. A csomagolás folyamatának pontosnak kell lennie, a gyógynövények pontosan követik egymást, mint ahogy Kai Akira csomagolta. Dennis tudta, hogy lehetnek utánzók, de egyetlen más cégnek sem volt meg az igazi titka, hogy mely gyógynövényeket kell összegyűjteni a tapasz elkészítéséhez. A NUUBU első megjelenése nagyot robbant. Folyamatos rendelések halmozódtak fel. A NUUBU iránti kereslet hamarosan elérte azt a szintet, hogy a gyógynövényeket nem lehetett elég gyorsan begyűjteni!

Nuubu azonnal működni fog. Hadd segítsen megszabadulni a stressztől és szorongástól!

Tudja meg, hogyan működik a Nuubu, és szerezze be!

Nuubu kapcsolja össze a testét a káros anyagok eltávolításában a reflexológia erejével, hogy megérintse az akupunktúrás pontokat a talpán. Ezek a talpbetétek kényelmes és környezetbarát módot kínálnak arra, hogy megtisztítsák testét a szennyeződéstől, és így erősebb és boldogabb életet élhetnek. A tisztító tapaszok tartalmaznak faecetet és negatív ionokat is, amelyek hasznosak a testünk számára.

Ezenkívül megfigyelték, hogy a lábtapaszokban található hatóanyagok is hozzájárulnak a vérkeringés javításához. A rossz vérkeringési tünetek közé tartozik a hideg kéz és a láb, izomgörcsök, fáradtság, nehéz vagy fájó lábak. Ha Ön is közéjük tartozik, akkor a Nuubu vélhetően segít.

Amikor a vér a lábakban kering, a tapasz ezeken e pontokon keresztül szívja ki a szennyeződést. Mivel a káros elemek kiszorulnak az alsó végtagokba ezért a lábakba kerülnek. A gravitáció továbbá segít, hogy a nehézfémek és szennyeződések a talpakba kerüljenek - erre a testrészre teszi a Nuubu-et, hogy kivonja őket a testéből.*

Mire lehet számítani


Ébredéskor azt láthatja, hogy a betétek sárgák, barnák vagy fekete színűnek. Ez állítólag a tapaszok reakciója, amely az éjszaka alatt magukba szívják a szennyeződéseket. Anikor a Nuubu-et az első néhány éjszakán használja, arra számíthat, hogy a betét sötét lesz. Ha folyamatosan használja őket, akkor világosabb színűek lesznek - ez azt jelentheti, hogy a teste kevesebb szennyeződést tárol.

1. Az orvostudomány kezeli a tüneteket, a Nuubu segíti a folyamatot azáltal, hogy a probléma gyökeréhez - szennyeződésekhez - jut el és közvetlenül kezeli.

A Nuubu évszázadok óta ismert ázsiai hagyományos bölcsességen alapul. Segít leküzdeni a valódi, rejtett okot számos olyan tünet mögött, amelyet teste tapasztalhat. Ezt úgy csinálja, hogy megtisztítja testéből a szennyeződéseket - sok fájdalom és probléma kiváltó okát.

2. Nuubu természetes és természetbarát

A Nuubu a japán erdőkben található gyógynövényekből készül! Természetes összetevőket tartalmaz. A gyógynövények ázsiai eredetűek, amelyeket a helyi bölcsek évszázadokon keresztül használnak. A Nuubu tapasz elkészítése során nincs légyzennyezés, ugyanis környezetbarát termék.

3. Stresszoldó

A(z) Nuubu egyik legfontosabb előnye a stresszoldás. A tapaszok éjjel megnyugtatják a talpát, és megszabadítják a testet a nap folyamán felhalmozódó stressztől és fáradtságtól.

4. Csökkenti a szorongást

A(z) Nuubu ígérete szerint alvás közben elhárítja a szorongását. Néhány nap használat után ébredéskor nagyobb könnyedséget és tisztaságot kell éreznie az egész elmében és testében.

5. Jobb alvás

Akár gondja van az alvással, akár nem, a(z) Nuubu segít az alvás javításában. A(z) Nuubu tapaszok olyan kényelmet nyújtanak, hogy kellemesebbé teszik az éjszakáját, és javítják az alvásminőségét, hogy kipihenve és aktívan ébredjen.

6. Öregedés gátló hatások

A Nuubu öregedés gátló tulajdonságokkal rendelkezik - segít javítani a bőrt és a szerveket is! A szennyeződések eltávolítása segít a pórusok tisztításában, ezért csökkentenie kell a pattanások és más, a bőrrel kapcsolatos problémák számát. Arra számíthat, hogy a Nuubu használata után a bőre fényes és fiatalos lesz!

Hogyan kell használni a Nuubu-t?


Tartsa őket az ágya melletti asztalban, hogy ne kelljen benne járkálnia, miután feltette őket. Távolítsa el a csomagolást, helyezze a tapaszt a lábfejének közepére, és helyezze a mellékelt csíkot a tapaszra, hogy az a helyén maradjon. Ennyi! Mehet aludni, és éjszakára hagyhatja a Nuubu -et — csak reggel távolítsa el őket. Miután lehúzta őket, már a tapasz színén látnia kell az eredményeket. Minden tapasz egyszer használatos, ezért minden este használjon újat.

Még mindig nem hisz benne?


A Nuubu a hiányolt stresszoldást kínálja. Energikusabb lesz, jobban fogja érezni magát, és összességében boldogabb lesz. Mindenki kíváncsi lesz, mi a titka!

Korlátozott ideig a Nuubu Méregtelenítő Lábtapaszok a 80% kedvezmény segítségével elérhetőek.

Csodálatosan fogják érezni magát, hogy csodálkozni fog, miért nem szerezte be őket hamarabb!


A szennyeződések tisztítása a testből segíthet:

csökkenti a hátfájást;

növeli az alvás minőségét;

enyhíti a stresszt és a szorongást;

tiszta pórusok és harcol a pattanások ellen;

vitalizálja testét új energiával.

Szerezze be a Nuubu-t 80% kedvezménnyel még ma! A valódi Nuubu-t csak a hivatalos oldalon szerezheti be ➢

Világszerte emberek milliói arra esküsznek, hogy a méregtelenítő tapaszok csodákra képesek!

Vélemények

LCard

Ritkán írok kritikákat, kivéve, ha olyasmiről van szó, ami lenyűgöz. Minden reggel izommerevség volt a nyakamban/vállamban, ami szutykos érzés. De a Nuubu néhány napos használata után már alig veszem észre a merevséget, így ez segített abban, hogy ne érezzem magam annyira befeszülten. Szkeptikus voltam a vásárlás előtt, de a kíváncsiságom legyőzött, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom, és örülök, hogy így tettem. Hiszek a termékben, mert érzem a különbséget.

Nicole Herbig

Eddig talán négyszer megvettem ezt a terméket. A családom szinte minden tagja kipróbálta. Mindannyian remek eredményeket értünk el, és a használat után sokkal jobban éreztük magunkat. Mindenkinek nagyon ajánlom.

Frank Miller

A feleségemnek vettem, és ő is nagyon szereti őket! Működnek. Nagyok, amikor leveszi őket, de minden használat után jobban érzi magát. Továbbra is meg fogom venni neki :D

db400

A múltban valamennyi méregtelenítő tapaszt használtam, de nem nagyon szerettem őket. Nem volt különbség, és nagyon kényelmetlenek voltak! Ezért végeztem egy kutatást, és kiderült, hogy minden az összetevőkön múlik. Ez volt a fő oka annak, hogy megvettem a Nuubut. Valóban az ár és a kapott mennyiség miatt elképesztő. A masszázs terapeutám azt mondta, hogy RENGETEG szennyeződés van a testemben. Ő volt az, aki javasolta, hogy megvegyem. Úgy tettem, és most érzem a különbséget! Amikor csak egyet használok, nem érzem magam másként, de amikor már a harmadikat is lecseréltem, elképesztő eredményeket tapasztalhatok. Érzem, hogy működik, és ez a legjobb érzés!

D.J.

Segít a puffadásban, és szépíti a bőröm. Minden este használom őket. A bőröm évek óta nem nézett ki ilyen jól. Örülök, hogy rátaláltam.

_carlanaise_

Igazán mondhatom, hogy működik. Naponta használtam őket, amíg többé nem volt fekete. Működik. Használatakor mosd meg és szárítsd meg a lábad. Utána rakd fel. Azt javaslom, hogy alvás előtt rakd fel.

hazzasis_281

Nos, azt mondták, hogy csípőprotézisre lesz szükségem. Ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom. Minden este ezeket a Nuubu tapaszokat használtam, és reggelente eltávolításukkor nagyon feketék voltak. Egy hét használat után a feketeség a fájdalommal együtt szinte eltűnt.

Kedvezmény: 80% Kedvezmény. Ne hagyd ki !!!
EZ EGY HIRDETÉS, NEM HÍR, CIKK, BLOG, VAGY FOGYASZTÓVÉDELEM FRISSÍTÉSE
PIACI HIRDETMÉNY: Ez a weboldal piactér. Mint ilyen, tudnia kell, hogy a tulajdonos monetáris kapcsolatban áll a webhelyen hirdetett termékekkel és szolgáltatásokkal. A tulajdonos fizetést kap a hivatalos utalásra tett hivatkozások mértékéig.
HIRDETÉS: Ez a weboldal, valamint a weboldalon említett termékek és szolgáltatások reklámpiacok. Ez a weboldal reklám, és nem hír publikáció. Ezen az oldalon használt személyek fényképei csak modellek. A webhely, valamint a weboldalon említett termékek és szolgáltatások tulajdonosa csak olyan szolgáltatást nyújt, amellyel a fogyasztók megszerezhetik és összehasonlíthatják.
Ellenőrizze a készletet

*Az egyéni eredmények eltérhetnek.