Reklamní článek

Nejprodávanější japonské náplasti jsou opět skladem




Měli jsme opravdu skvělého editora. Dokud z něj po nějaké době už tak skvělý editor nebyl. Denis, kterého jsme z důvodu ochrany osobních údajů přejmenovali, je naším skvělým kolegou a dobrým kamarádem – vypadá k světu, má úspěšnou kariéru i skvělý vztah. Prostě byste řekli, že ten člověk má vše.

Vystudoval na VŠE a po škole se rychle začal živit jako pisálek a následně i jako editor. Denis byl všem inspirací. Ale měl jeden nepříjemný problém.

Denis se postupně začal distancovat od zbytku kanceláře i od našeho týmu. Trpěl silným stresem a úzkostí. Bohužel se to začalo projevovat i na něm – začal rychle šednout, měl akné a začala ho nepříjemně bolet záda. Byl úspěšný, ale vedlejší účinky dlouhých pracovních hodin se na něm začaly projevovat.

Denis patří k mým nejlepším kamarádům, takže jsme zůstali ve spojení. Věděl, že jeho problém je v životním stylu. Změnil kariéru a přešel na méně stresující pozici v místním vydavatelství, začal dělat jógu a jedl zdravě. Ale jeho problémy neustávaly.


Denis se dva měsíce snažil vrátit do své staré pohody, ale bylo to stále stejné – šedé vlasy, akné a bolest zad.

Ale vždy měl zájem o tradiční medicínu. Rozhodl se to zkusit a vyrazil do Japonska, kde mluvil s různými doktory.

Někteří doktoři dělali různé testy, skeny, biopsie, ale nikdo pořádně nedokázal určit, co za těmi symptomy stojí.

Zdálo se, že prostě nic nefunguje. Dokud si jednoho rána nepromluvil s místním farmářem, kterému se se svými zdravotními problémy svěřil.

„Musíš vyrazit do jednoho z těch skrytých Ryokanů (duchovní útočiště), kam mnoho Japonců chodí hledat řešení svých problémů,“ řekl mu farmář.

Tak se Denis rozhodl na týden vyrazit do tohoto duchovního útočiště.

Týden se učil od místních mnichů – spolu s mnichy se staral o společné prostory, sbíral jídlo, dělal jógu a začal se cítit lépe.

Kolem 5. dne si jeden z mnichů všiml, že Denis trpí při vstávání z postele vážnou bolestí zad. Podíval se na něj, všímal si pohybů jeho těla, šedých vlasů a jeho akné na obličeji.

Mnich řekl Denisovi, že jeho tělo vypadá, jako by bylo plné toxinů. Řekl mu, že nejspíše žil velmi stresujícím životem a zapomněl se starat o své tělo. Denisovi doporučil přírodní lék.

„Chodidla obsahují nejcitlivějších zakončení nervů a energetických center těla. Všechny tělesné systémy protékají chodidly. Ale kdy ses naposledy pořádně staral o své nohy?“

Tahle otázka Denise zarazila. Věděl, že na tom něco bude – i když se Denis snažil správně jíst, chodit na jógu nebo běhat – nikdy nepomyslel na to, že by se měl starat o část těla, která je pro udržení zdravého krevního oběhu těla nejdůležitější.

Mnich následně Denisovi podal speciální náplasti na nohy, které obsahovaly nejrůznější místní bylinky – století starý lék, který Japonci používají pro stabilizaci krevního oběhu v nohou. Zároveň má pomáhat eliminovat toxiny, které se zde hromadí. Nakonec řekl, že první čakra je právě v chodidlech – je to naše spojení se Zemí, a pokud se o ně nebudeme dobře starat, toto spojení ztratíme.

Náplasti měly příjemnou levandulovou vůni a měly se používat přes noc. Další noc to Denis vyzkoušel a dal si náplasti na chodidla. Okamžitě cítil příjemné teplo a pohodlí, což mu pomohlo rychleji usnout.

Další den ráno Denis náplasti sundal. Byly naprosto černé. Měly takový plně černý odstín. To mu přišlo podivné, protože si nohy noc předtím myl a rozhodně nebyly takhle špinavé. Denis zašel za mnichem a zeptal se ho, čím to je.

„Podle starověké japonské medicíny má lidské tělo přes 360 akupunkturních bodů.“ Více než 60 těchto bodů se dá najít na chodidle. Naše chodidla jsou reflexními zónami našich orgánů“, začal mu mnich vysvětlovat.

Mnich mu vysvětlil, že „tyto náplasti stimulují 60 akupunkturních bodů na chodidle a pomáhají tělo zbavovat toxinů a škodlivin. Směs bylin vytahuje toxiny z chodidla bezpečným a neinvazivním způsobem. Náplasti jsou černé, protože tvoje tělo opouští toxiny“.

Denis tomu nemohl uvěřit. Nikdy v životě o ničem podobném neslyšel. Rozhodl se ale dát náplastím šanci a používal je ještě jeden další týden. Každou noc si na nohy dal bílé náplasti a ráno je sundával celé černé.

Nicméně s každou uplynulou nocí byly náplasti stále světlejší. Po šestém dni si všimli, že je jeho obličej světlejší a vypadá zdravěji. Zdálo se, že se zastavilo i jeho šedivění. I vstávání z postele bylo snadnější – bolest zad byla daleko menší.

Denis našel století staré řešení, které konečně vyřešilo jeho problémy.


Po zhruba týdnu používání se Denis skoro rozbrečel. Jeho bolesti zad a akné ustoupily natolik, že skoro zapomněl, že s ním vůbec bylo něco špatně. Chtěl si koupit několik náplastí na použití domů, ale bylo mu řečeno že jde o místní lék, který se nedá nikde jinde ve světě sehnat. Ale Denis se nedal a rozhodl se, že tyto náplasti vytvoří i po návratu domů, kdy je ještě vylepšil!

Denis byl představen japonskému farmáři, který pochází z rodiny lékařů.

Jakmile útočiště opustil, vrátil se do stejného městečka, kde poznal farmáře a řekl mu svůj příběh o náplastech a jak mu pomohly jeho problém vyřešit. Farmář mu řekl, že jeho kamarád vyrábí něco podobného.

Denise tak představil Kai Akirovi, jeho starému příteli z dětství.

Kai Akira byl stárnoucí japonský doktor. Jeho moudrost se předávala z generace na generaci, měl srdce plné trpělivost a lásky. Věděl, že tělo nemůže být zdravé bez zdravé duše a mysli.

Kai trávil svůj čas pečlivým sběrem bylinek v lese a později je namíchal stejně, jako to dělával jeho dědeček a otec. Denis a místní farmář Kaie Akiru navštívili, bydlel u lesa, ze kterého bylo slyšet klidné šustění listí. U domu měl také rybníček s rybami, který jen podtrhoval ten neskutečný klid a ticho. Zde tento starý pán Denisovi vysvětlit, jak se na „léčení“ dívá on.

„Léčení“ je proces, meditace. Bylinky jsou smíchány do prášku, prášek je přidán do obvazu na nohy. Bandáž následně upraví jeho děti na náplast – těmto náplastem říká Nuubu. Jednoduché, přírodní řešení na snížení účinů stresu a toxicity, která je spojena se zaneprázdněným životním stylem.

Tak Denis náplast Nuubu vyzkoušel a zjistil, že fungovala ještě lépe než ta, kterou zkusil u mnichů. Spolu s dětmi starce připravil Denis desítky prototypů a vyzkoušel nejrůznější verze. Vzorky dali mladým i starším, kteří trpěli stresem a úzkostí a projevovali symptomy stresujícího života.

Udivující bylo, že náplasti nepomáhali jen od bolestí zad. Pozitivní účinky zaznamenali i zdraví lidé, kteří se začali cítit lépe a měli i více energie.

Nakonec se Denis rozhodl přinést tajemství tradičního japonského léku zpět domů. O prvotní produkci se staral Kai Akira a náplasti nazval „Nuubu“, aby vzdal japonskému doktorovi respekt.

Nuubu začalo být neuvěřitelně populární!


Denis rozdal stovky vzorků Nuubu všem, které znal. Popularita náplastí se šířila. Stále více lidí, kteří na něco trpěli nebo jen milovali tu novou energii začali chtít čím dál více náplastí.

Nuubu jsou nyní dostupné pro všechny! Denis založil společnost, aby mohl prodávat původní, silné a zdokonalené NUUBU VŠEM! Rozhodl se je zamířit přímo na veřejnost za rozumnou cenu. Chtěl si tak udržet kontrolu nad kvalitou. Výrobní proces musel být přesný. Byliny byly sklízeny a sušeny v Japonsku. Proces balení je třeba dodržovat, připravovat bylinku po bylince, přesně jak to dělal Kai Akira. Denis věděl, že se brzo objeví nějaké náhražky, ale žádná ze společnosti neměla k dispozici skutečné tajemství užívaných bylinek. První prodeje NUUBU byly NEUVĚŘITELNÉ. Nové objednávky se hromadily neskutečným tempem. Brzy poptávka po NUUBU předčila rychlost, jakou byli sběrači schopni bylinky sbírat!

Nuubu bude fungovat okamžitě. Je na čase se zbavit stresu a úzkosti!

Zjistěte, jak fungují a pořiďte si Nuubu i pro sebe!

Nuubu pomáhá vašemu tělu s odstraněním toxinů použitím síly reflexologie pro proniknutí do akupunkturních bodů na nohou. Tyto náplasti na nohy nabízí praktický a zdraví způsob, jak zbavit své tělo toxinů a žít silnější a spokojenější život. Detoxikační náplasti také obsahují dřevný ocet a anionty, které jsou pro vaše tělo prospěšné.

Náplasti dále pomáhají zlepšit krevní oběh. Mezi symptomy špatného krevního oběhu patří studené ruce a nohy, svalové křeče, únava, těžké a bolavé nohy. Pokud něčím takovým trpíte, měli by vám náplasti Nuubu pomoci.

Když krev prochází cévami na nohou, náplast využívá dané body pro vytažení toxinů z krevního oběhu. Když jsou toxiny vytlačovány, tak končí v dolních končetinách – v chodidlech. Gravitace také pomáhá a přináší tyto těžké kovy a toxiny do nohou – tedy na místo, kam přikládáte Nuubu pro extrakci toxinů z těla.*

Co můžete očekávat


Po probuzení budou náplasti žluté, hnědé nebo černé. Jde o reakci náplastí na toxiny. Podle zbarvení víte, kolik toxinů jste během noci vyloučili. Během prvních pár nocí používání Nuubu můžete očekávat, že budou náplasti tmavé. Po delším nošení začnou být světlejší – to znamená, že ve vašem těle je již méně toxinů.

1. Moderní medicína léčí symptomy, Nuubu se zaměřuje na základ problému – toxiny – a řeší je.

Náplasti Nuubu jsou vyrobeny na základech moudrosti asijské medicíny. Řeší skutečné, skryté příčiny, které stojí za mnoha symptomy, kterými tělo trpí. Odstraňuje toxiny – hlavní příčinu mnoha bolestí a problémů – z těla.

2. Nuubu jsou přírodní a eco-friendly

Náplasti Nuubu jsou vyrobeny z bylin, které jsou k nalezení v japonských lesích! Vše je zcela přírodní. Byliny pochází z Asie, kde byly po celá staletí vyzkoušeny místními léčiteli. Při výrobě Nuubu nedochází k žádnému znečištění prostředí – výroba je velmi ekologická.

3. Pomáhají zmírnit stres

Jednou z klíčových výhod Nuubu je úleva od stresu. Náplasti v noci uvolňují chodidla, a zbavují tělo stresu a únavy, která se během dne hromadí.

4. Redukují úzkost

Náplasti Nuubu mají za cíl vás během spánku zbavit úzkosti. Po pár dnech užívání byste měli po probuzení začít cítit klid a jasnou mysl.

5. Lepší spánek

Ať už máte problémy se spaním nebo ne, náplasti Nuubu vám mohou pomoci zkvalitnit váš spánek. Pohodlí, které Nuubu vašim nohám poskytuje, by vám mělo přinést příjemný spánek a zlepšit i jeho kvalitu, abyste se probudili hezky odpočatí a připraveni na den před vámi.

6. Účinky proti stárnutí

Nuubu má protistárnoucí účinky – pomáhá vaší pleti i orgánům! Odstranění toxinů pomáhá vyčistit póry, takže byste měli vidět výrazné snížení akné a dalších problémů spojených s kůží. Očekávejte, že bude vaše pleť zase začne po používání Nuubu zářit!

Jak se Nuubu používá?


Mějte náplasti stále u postele, abyste po nasazení již nemuseli nikam chodit. Sejměte obal a umístěte náplast na střední část spodní části chodidla. Použijte přiložený proužek, abyste se ujistili, že náplast zůstane na místě. A to je vše! Můžete jít spát a nechat Nuubu působit přes noc – ráno je zase sundejte. Po odlepení byste vám barva náplasti prozradí, jaký byl váš výsledek. Každá náplast je jednorázová, proto každou noc použijte novou.

Stále nejste přesvědčeni?


Nuubu vám poskytne úlevu od stresu, kterou jste už tak dlouho potřebovali. Budete mít více energie, budete se cítit zdravější a celkově spokojenější. Všichni budou chtít znát vaše tajemství!

Po omezenou dobu jsou detoxikační náplasti na chodidla Nuubu dostupné s 70% sleva.

Budete z nich mít tak skvělý pocit, že se budete sami sebe ptát, proč jste na ně nepřišli dřív!


Odstranění toxinů z těla může:

Zmírnit bolest zad

zvýšit kvalitu spánku,

Zmírnit stres a úzkost

vyčistit póry a bojovat s akné,

oživit tělo novou energií.

Získejte 70% SLEVU na Nuubu ještě dnes! Pořiďte si pravé Nuubu z oficiálních webových stránek ➢

Miliony lidí po celém světě přísahají, že detoxikační náplasti dělají zázraky!

Komentáře

LCard

Recenze píšu jen zřídka, ale tohle mě vážně ohromilo. Každé ráno jsem se probouzel se ztuhlým svaly v krku/ramenou a celkově jsem se cítil unavený. Ale po pár dnech používání Nuubu jsem přestal tu ztuhlost vnímat a začal jsem se probouzet plný energie. Před nákupem jsem si nebyl moc jistý, ale zvědavost mě donutila produkt vyzkoušet. Nedám na něj už dopustit, protože ten rozdíl je vážně markantní.

Nicole Herbig

Koupil jsem produkt snad už čtyřikrát. Vyzkoušel to taky snad už každý z rodiny. Všem nám to pomohlo a všichni se používání cítili mnohem lépe. Rozhodně všem doporučuji.

Frank Miller

Kupoval jsem je pro manželku a ta je radostí bez sebe! Fungují. Jsou teda trochu nechutný, když je sundává, ale s každým použitím se cítí lépe. Rozhodně ji je budu dál kupovat :D

db400

Už jsem používala dejaké detoxikační náplasti, ale moc spokojená jsem nebyla. Vlastně mi přišlo, že se nic nedělo a ani náplasti při aplikaci nebyly moc příjemné! Udělala jsem si teda malý průzkum a zjistila, že účinky se dost odvíjí od použitého složení. To byl hlavní důvod, proč jsem si Nuubu koupila. Za tu cenu jsou ty výsledky prostě úžasné. Můj masér mi řekl, že mám v těle TUNY toxinů. Byl to právě on, kdo mi doporučil tento produkt vyzkoušet. Udělala jsem přesně to, co mi řekl a hned jsem cítila ten rozdíl! Po jedné jsem necítila moc, ale po třech jsem se začala cítit opravdu skvěle. CÍTÍM, jak funguje a je naprosto parádní pocit!

D.J.

Pomáhá s nadýmáním a moje pleť dlouho nevypadala lépe. Používám je každou noc. Moje pleť vypadá nejlíp za poslední roky. Jsem ráda, že jsem je našla.

_carlanaise_

Můžu upřímně říct, že fungují. Používala jsem je každý den, dokud nepřestaly být černé. Fungují. Před nanesením si nejdřív umyjte a osušte nohy. Až poté si náplasti můžete nalepit. Doporučuji si náplasti nalepit předtím, než vlezete do postele.

hazzasis_281

Bylo mi řečeno, že budu potřebovat náhradu kyčle. Tak jsem řekla, že to zkusím. Používala jsem tyhle Nuubu náplasti každou noc a ráno je zase sundala, byly naprosto černé. Po asi týdnu používání se černá vytratila a bolest prakticky utichla.

Sleva: 70%. Nepropásněte ji!!!
TOTO JE REKLAMA A NEJEDNÁ SE O ZPRAVODAJSKÝ ČLÁNEK, BLOG, ANI AKTUALIZACI OCHRANY SPOTŘEBITELE
MARKETINGOVÁ INFORMACE: Tento web funguje jako e-shop. Proto byste měli vědět, že majitel má finanční vztah s produktem a službami inzerovanými na webu. Majitel obdrží platbu, kdykoli je skrze web doporučen zájemce o produkt
REKLAMNÍ INFORMACE: Tento web a produkty a služby uvedené na tomto webu jsou reklamního charakteru. Tato webová stránka je reklama a ne zpravodajská publikace. Všechny osoby vyfotografované na tomto webu jsou modely. Vlastník tohoto webu a produktů a služeb uvedených na tomto webu poskytuje pouze službu, kde si zákazníci mohou získat a porovnat.
Ověřit dostupnost

*Jednotlivé výsledky se mohou lišit